2777
2789
عنوان

پدرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 642 بازدید | 54 پست

پدرشوهر منم بعضی وقتا زنگ میزنه یا میاد خونه...اصرار که پاشو بریم خونه ما...منم اکثرا کارامو میندازم واسه بعد و میرم باهاش..چون میدونم از روی علاقست که میگه...البته عروسی کردم عقد نیستم

وقتی خدا را دارم...بی نیاز از هرکسی هستم..💕

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مامانت چرا ؟

چون هنو تو عقدم.مامی میگه حداقل باس ی خبر بدی ولی چون الان روستا بود معلممه مامیم.گوشیش آنتن نمیده.نمیشد خبر بدم.اینارو هم ب پدرشوهر گفتم بازم نشد

من باشم روی ی مرد روزمین نمیندازم..اینجوری عروس ازچششون میافته..البته اگه تکرار بشه

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
چون هنو تو عقدم.مامی میگه حداقل باس ی خبر بدی ولی چون الان روستا بود معلممه مامیم.گوشیش آنتن نمیده.ن ...

این حرف رو نباید به پدر شوهر میزدی یه پیام می دادی آنتنش برگشت میخوند دیگه

همیشه خودم مهم ترم   
پدرشوهرا همینجوری ان. پدرشوهر منم هی اصرار میکنه این و بخور اون و بخور... بهترین کار اینه که رو راست ...

موافقم مردا کلا باید حرف رو مستقیم بهشون بگی

همیشه خودم مهم ترم   
من باشم روی ی مرد روزمین نمیندازم..اینجوری عروس ازچششون میافته..البته اگه تکرار بشه

آره ولی ی چیزی هم هس که الان شوهرم 3روزه باهام حرف نمیزنه و بهم زنگ نزده.بعد چجوری من پاشم برم اونور؟