2777
2789
عزیزم من تجربه خودم رو میگم تو گوگل هم سرچ کنید فاویسم کودک زیر ۱ سال مینوبسه از طریق شیر مادر هم مم ...

از طریق شیرمادر بیماری منتقل نمیشه مادری ک باقالی بخوره و بچه اش فاویسم داشته باشه بچه اش مریض میشه دور از جون همه بچه ها

دریچه جدیدی روب علم پزشکی گشودی. شب خوش

شما فاویسم داشتی؟

چندبار حالت بد شده؟

چندبار رفتین زیر سرم؟

چند بار از حال رفتید؟

اگه اطلاع ندارین مطالب منی که از بچگی فاویسم دارم و دارم به اشتراک مبزارم تا به بقیه کمک کنم رو اشتباه جلوه ندید🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من تجربه خودم رو میگم تو گوگل هم سرچ کنید فاویسم کودک زیر ۱ سال مینوبسه از طریق شیر مادر هم مم ...

همچین مطلبی پیدا کردی اینجا بذار، اصلا اینطور نیست. باقالی خوردن ممنوعیت نداره تو شیردهی مگه این که بچه فاویسم باشه که شما بودی

عزیزم بیماریت سخت و محدودکنندست یا همین که باقالی و یسری داروهارو نخوری مشکلی پیش نمیاد ؟

سخت و محدود کننده نیست باید از مصرف باقلا پرهیز بشه هر وقتم میرن دکتر بگن ک فاویسم دارن تا دکتر در دادن دارو دقت کنه همین

شما تو گوگل هم سرچ کنید فاویسم کودک زیر ۱ سال میاره که از طریق شیر هم ممکنه🥰

عزیزم درسته هنوز پزشک نشدم ولی دانشجوام اطلاعات یکم دارم این بیماری کاملا ارثی شما آنزیم G6PD نداری گلبولهای قرمز همولیز میشن چون ژناشو داشتی خوردن باقالای مامانت باعث شده زودتر خودشو نشون بده

شما اطلاعات زیادتون رو تو قسمت تاپیک نشر بدید🥰

گفتم عزیزم بیماری ژنتیکیه شما پدرتون ناقل بوده تو فرزند پسرم از مادر منتقل میشه. من خودم تو بارداریم کلی باقالی خوردم... با باقالی خوردن ایجاد نمیشه 

شما فاویسم داشتی؟چندبار حالت بد شده؟چندبار رفتین زیر سرم؟چند بار از حال رفتید؟اگه اطلاع ندارین مطالب ...

خیر ولی حداقل اطلاعات رو تو هرسایت پزشکی معتبر میشه پیدا کرد مضاف این ک ی کوچولو فاویسمی داریم تو خونه و همه درموردش مطالعه کردیم با دکترش صحبت کردیم و .....

شما سرچ کنی میاره

اتفاقا سرچ کردم ببینم شاید سایتی مطالب اشتباه به اشتراک میذاره ولی پیدا نکردم. بیماری ژنتیکیه خیلیم زود تشخیص داده میشه سه روزگی از بچه ها ازمایشو میگیرن چند روز بعد جوابش میاد. ربطی به اون باقالی پلو عمت نداره