2777
2789
عنوان

کتاب های مورد علاقه تون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 3083 بازدید | 334 پست

https://www.ninisite.com/discussion/topic/15913284/کتاب-های-مورد-علاقه-تون-چیه

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کوهستان جادو : اثر توماس مان

کتاب اخلاق: اثراسپینوزا

بیسمارک نویسنده کتاب های خوبیه.

ریکه

دکتر ادیت ویسکوف جولسون در مورد لوگو تراپی

کتاب جزء از کل

سوکورو تازاکی ‌و بی رنگ و شب های زیارتش ترجمه محمدمهدی…

کتاب زندان هایی که برای زندگی میسازیم👊🏻

کتاب سه گانه 

کتاب تراژدی کافی نیست

کتاب کمدی، تراژدی و مذهب

کتاب چرا فیلسوفان نمیت‌انند بخندند؟

مردی که زنش را باکلاهش اشتباه میگیرد

فیلم تریس یا تریکس

فیلم دو روز و یک شب

فیلم بیداری 

شما هم معرفی کنید!!!

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

مدرسه جاسوسیدختر مهتابدختری که به اعماق دریا افتاد

خیلی هم عالی.

کتاب عادت های اتمی خیلی خوبه

اره بنظر‌م واقعا جالبه.

کتاب رازهایی درباره زندگی که هرکس باید بداند خیلی کتاب خوبی هست من خیلی سال پیش هشت سال پیش خواندم ،البته من زیاد کتاب خوان نیستم ولی واقعا کتاب کاربردی هست و کتاب زرد نیست. نویسنده اش خانم باربارا دی آنجلس هست.

رمان هم کتاب جز از کل خوبه

کتاب  ملت عشق اصلا کتاب خوبی نیست و ارزش خواندن ندارند با اینکه خیلی پر فروش بود.  البته این نظر شخصی من بود

کتاب رازهایی درباره زندگی که هرکس باید بداند خیلی کتاب خوبی هست من خیلی سال پیش هشت سال پیش خواندم ، ...

چقدر نظرتون نزدیک منه.

کتاب هایی که فرمودین رو مطالعه نکردم ولی نویسند های خیلی تاپ معرفی کردم. چقدر مشتاقم که بخونمشون.

در مورد ملت عشق منم موافقم.

کتاب شوهر آهو خانم را اگر پول نداری صوتی اش در یوتیوب هست می تونی گوش بدی

ممنون عزیزم خیلی لطف کردین.

شازده حمام هم به نظرم واقعا کتاب خوبیه

این یکی رو تو لیست خریدم نداشتم، باید اضافه ش کنم.

این یکی رو تو لیست خریدم نداشتم، باید اضافه ش کنم.

"شازده حمام 1و2" بر اساس تجربیات دکتر "محمدحسین پاپلی یزدی" از دوران کودکی ، نوجوانی و جوانی در منطقه ای محروم از شهر قدیمی و کویری یزد به رشته ی تحریر درآمده است. وی در سال 1327 در یزد متولد شد و دوران کودکی و نوجوانی خود را در آنجا گذراند. 

"شازده حمام 1و2" بر اساس تجربیات دکتر "محمدحسین پاپلی یزدی" از دوران کودکی ، نوجوانی و جوانی در منطق ...

زبونش ساده و روان هست به صورت داستان داستان هست مثلا یک داستانش درباره دختری هست که به خاطر مریضی شکمش باد کرده بود فکر می کردن حامله است ، به نظرم خوب بود، البته من این را خیلی سال پیش خواندم الان خیلی حضور ذهن ندارم 

"شازده حمام 1و2" بر اساس تجربیات دکتر "محمدحسین پاپلی یزدی" از دوران کودکی ، نوجوانی و جوانی در منطق ...

پس ارزش خوندن داره.