2777
2789
عنوان

چله سوره بقره

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 36 پست
خب خداروشکراونایی که دعا اینا دارن وقتی چلشو بردارن اتفاقای بدی براشون میوفته که مجبکر بشن قطع کنن چ ...

دقیقاً همین طوره دوستم همون اوایل چله لیوان نشکن تو دستش پودر شد و دیگه نخوند عجیب ادم انگار نمیخواد بخونه خیلی عجیبه

اولا چلش منظور ۴۰روز نیس دقیق باید ۴۵روز باشه اگر صوت داری پخش بشه حتما بلند کن که گوش بشنوه اگر بخو ...

راستشو بخوای میخام چله رو بردارم دعای سردی ک بین منو طرفم زدن باطل شه چون یکاری کردن طرفم اصلا سمت من نمیاد از من سردش کرد کلا از همه قفلش کردن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راستشو بخوای میخام چله رو بردارم دعای سردی ک بین منو طرفم زدن باطل شه چون یکاری کردن طرفم اصلا سمت م ...

میگم که ۴۵روزه به نیته باطال السحری

اما هرحور هست بخون اگه همه را بخونی و مثلا یه روزشا نتونی خیلی الکی بهم میخوره نذرت و باید از اول بخونی

اولا چلش منظور ۴۰روز نیس دقیق باید ۴۵روز باشه اگر صوت داری پخش بشه حتما بلند کن که گوش بشنوه اگر بخو ...

سلام عزیز خوبی؟ من چله بقره برداشتم ازاونروزی ک اومدم ازت پرسیدم  به نیت اینکه به رابطه منو دوس پسرم دعای سردی زده بودن منم ختم بقره برداشتم. البته تو طی خوندن چلم رفتم دعای محبت هم گرفتم از دعانویس و چلمو هم ادامه دادم روز ۱۵چلم بود طرفم برگشت سمتم ۳روز صحبت کرد دوباره کات کرد رفت من ادامه میدادم چلمو یا دیگه قط میکردم؟