2777
2789
کرفسو نصب کن 

یبار تینکارو کردم ولی کار نمیکرد برنامش برام انگار درست نصب نشده بود 

چه جوریه بذنامش باید بخرم یا دالود رایگان داره ،اخه اون یکی رایگان بود کار نمیکرد که 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بیخیال بابا 😂😂😂

رومخه بااون پسره قراضش

چند روز دیگ میرم دکتر.مطمینم دکتربم‌میگه                خانوم شوما تو کیونتون یه تومور بدخیم دارین  ..که یه جاهایی باید میریدین ب بعضیا ولی بجاش احترام نگهداشتین  
یبار تینکارو کردم ولی کار نمیکرد برنامش برام انگار درست نصب نشده بود  چه جوریه بذنامش باید بخر ...

دوباره سعی کن. هم وزنت میاد پایین. هم سیر میشی. در اخر هم برای تثبیت وزن خوبه. من بعد از اینکه ۱۴کیلو کم کردم کرفس نصب کردم که ثابت بمونه وزنم. الان یک سال و نیمه ثابتم 

6یچکس نمیاد این تاپیکا کم بازدید میخوره

واسه بازدید نزدم 😥از خستکی تاپیکای ناراحت کننده و تکراری زدم.البته کاسه کسی که درگیره اون مشکلات هیچی خوشایند تر از اون تاپیکا نیست چون میتونه در مورد مشکلش حر ف بزنه یا بشنوه

شوهرتو میگی؟؟

اوهوم.

چند روز دیگ میرم دکتر.مطمینم دکتربم‌میگه                خانوم شوما تو کیونتون یه تومور بدخیم دارین  ..که یه جاهایی باید میریدین ب بعضیا ولی بجاش احترام نگهداشتین