2777
2789
عنوان

کسی تعبیر خواب بلده عزیزان 🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام ،ندیدم ،لطفا دوباره بفرستید چشم

عزیزم دیدم خانه یکی از فامیل ها آش میدن. رفتم آش رشته گرفتم ولی تقریبا اخراش بود و آش رو بردم دادم یکی از دوستانم. آش نذری بود به نظر

تشکرعزیزم دیدم خانه یکی از فامیل ها آش میدن. رفتم آش رشته گرفتم ولی تقریبا اخراش بود و آش رو بردم دا ...

سلام واحترام ،تعبیر ،،رزق وبرکت به شما رسیده یا میرسه که دیگران هم از فیضش استفاده کردند یا می‌کنند، خوش به سعادت شما

تشکرعزیزم دیدم خانه یکی از فامیل ها آش میدن. رفتم آش رشته گرفتم ولی تقریبا اخراش بود و آش رو بردم دا ...

عزیزم یه سوال شما ازدواج کردین بالاخره؟؟.  نتیجه گرفتین از ختم و چله ها؟

نه عزیزمبعد اینهمه ختم و نذر نشد…

الهی😔😔

خیلی ناراحت شدم..چون نظراتتونو که گاها مربوط به دوسه سال پیش بود توی تاپیکای دیگران خوندم که انواع و اقسام توسلات رو انجام داده بودین ولی نتیجه نداده بود...

دیگه کلا رها کردین؟.؟  یا هنوز تلاش میکنید برای درست شدن ازدواجتون؟؟ هنوز اعتقادی به دعا کردن دارین برا این موضوع؟؟

الهی😔😔خیلی ناراحت شدم..چون نظراتتونو که گاها مربوط به دوسه سال پیش بود توی تاپیکای دیگران خوندم که ...

دیگه چله و ختم برنداشتم عزیز. چند سالی شده نه خواستگار دارم نه هیچی. به نظر خدا نمیخواد. اعتقاد هم داشته باشم وقتی بعد اون همه چله و ختم نشد چه تلاشی کنم؟ خدا‌ نمیخواد دیگه

دیگه چله و ختم برنداشتم عزیز. چند سالی شده نه خواستگار دارم نه هیچی. به نظر خدا نمیخواد. اعتقاد هم د ...

میدونم که آدم ناامید و بی انگیزه میشه و ایمانش ضعیف میشه وقتی نتیجه نگیره، ولی مگه میشه خدا نخاد کسی ازدواج کنه؟؟اونم کسی که چند ساله فقط توسل کرده و سراغ چیز دیگه نرفته..

شاید مشکل جایی دیگه باشه مثلا دچار نحسی بستگی چیزی شده باشی، که احتیاج به پاکسازی مثلا داشته باشی..

استاد کاوه داخل یویتوب نگا کن کانالش رو، از ذکرایی که اون داخل ویدعوهاش  گاها میگه استفاده کن..

یسری راهکار داره تو این زمینه که کمک میکنه به برطرف کردن مشکل..

من خودم چند ماهه تو شرایط شما قرار گرفتم و درک میکنم🩷🩷