2777
2789
عنوان

‌اگر الان کنکوری بودید‌ درس میخوندید‌ آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 39 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راستش الان دیگه خیلی دیره 

اگه فقط نهایی هم بخونی رشته های معمولی قبول میشی مثل زیست و اینا 

مگر این که اراده زیادی داشته باشی و روزی ۱۴ ۱۵ ساعت درس بخونی 

من توصیم اینه که برای سال بعد بخون یا رشته های با سوابق تحصیلی برو 

بعضی هاش خیلی خوبن 

مثلا دوست رفت علوم تربیتی غیر انتفاعی الان به شدت راضیه 

ولی من کلی وقت گذاشتم باید برم شهر دیگه درس بخونم 

من یه جایی دیدم میگفت اگه میانگین 30 درصد بزنی با معدل 19 میتونی پزشکی بیاری 

https://uploadkon.ir/uploads/fff922_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۲-۰۸-۲۲-۰۰-۷۹۲-com-google-android-googlequicksearchbox.jpg.                                    https://uploadkon.ir/uploads/c3c324_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۴-۰۹-۱۳-۱۶-۵۸۲-com-android-chrome.jpg

راستش الان دیگه خیلی دیره اگه فقط نهایی هم بخونی رشته های معمولی قبول میشی مثل زیست و اینا مگر این ک ...

جالبه

همه گفتن‌ میشه جز شما‌

علوم تربیتی‌ غیر انتفاعی هم دیگه بشدت‌ راضی بودن‌ داره؟😐

آره از الان نهاییمو کامل واسش وقت میزاشتم و معدل بالای  ۱۹.۵ توی نهایی میگرفتم  و کنکور هم  چیزای ساده درصد بگیر رو مثل حفظیات شیمی و .. میخوندم که یه درصدی بگیرم صرفا. ولی با این روش رشته های تاپ رو احتمالا نمیتونی بیاری مثلا شاید پرستاری چیزی

جالبههمه گفتن‌ میشه جز شما‌علوم تربیتی‌ غیر انتفاعی هم دیگه بشدت‌ راضی بودن‌ داره؟😐

من تجربه خودمو گفتم عزیزم دعوا که ندارم باهات 

دوستمم فعلا راضیه دیگه من چه کار کنم 😂

پرستاری و مامایی و هوشبری ازاد چی؟

از نظر من امکان پذیره به شرطی که کارهایی که گفتم دقیق انجام بشه اگر شما معدلتون بالای ۱۹ ی ۰۱۹.۵ باشه شانسش رو دارید اگر خواستین بهتون تجربه هام رو بگم که چطور معدلتون رو توی این مدت زمان بالا ببرین من معدل نهایی خودم پارسال ۱۹.۳۰ بود که البته یه سری اشتباه ها و بی تجربه گی هایی هم داشتم  که الان متوجهشون شدم .