2777
2789
عنوان

خانومانه

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 41 پست
نه عزیرم اکثرا خودشون میگن بنویسه رحم هر زخم دهانه رحم عفونا یا خدای نکرده سرطان دهانه رحم البته مال ...

فدات مرسی از راهنماییت دوستم..

میرم حتما به دکترم میگم ببینم نظرش چیه..اگه قبول کردانجام میدم مطمعن بشم😘😘😘😘

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتیِ قلبِ عزیزِدلم یه حمدبخونین؟!خیلی ممنونم ازوقتی که گزاشتی مهربون💕🌱
دکترا این چیزارو نمیگن  فقط بلدن دارو بدن 😢

اره بخدااا.کلی پماد وقرص مترونیدازول داده بهم هردفه..

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتیِ قلبِ عزیزِدلم یه حمدبخونین؟!خیلی ممنونم ازوقتی که گزاشتی مهربون💕🌱

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه مدت این چیزارو خیلی رعایت کن  ببین فرقی میکنه ؟ ان شالله خوب میشی

لباس زیرمو دراوردم واسه اولین بار توخونه 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

😉😉فدا سرت  بچه داری ؟

نه ..اگه خدابخواد میخام فروردین برم توکارش😰😰

خسته شدم ازدست این عفونتتتتت.... درمانش میکنم بازمیاد سراغممم چراریشه کن نمیشه اخه😭 هردفه هم میرم ...

سلام عزیزم خوبی ؟چه خبر جواب آزمایشتون اومد؟چطور شد؟ازون روز همش به فکرت بودم که تاپیکتو دیدم

سلام عزیزم خوبی ؟چه خبر جواب آزمایشتون اومد؟چطور شد؟ازون روز همش به فکرت بودم که تاپیکتو دیدم

سلام عزیزدلم قربونت برم که به فکرمی...نه هنوز نیومده بخدا دیگه خسته شدم...انقدکه طولش میدن.دیروز زنگیدم گفت یکم زمان بره انشاالله تاماه دیگه آماده میشه...دعاکنین مشکلی نباشه دوست جونیم😔❤

[QUOTE=54234213]سلام عزیزدلم قربونت برم که به فکرمی...نه هنوز نیومده بخدا دیگه خسته شدم...انقدکه طولش میدن.دیروز زنگ ...[/QUOTE

میدونم انتظار سخته انشاالله که زودتر میاد و هیچ مشکلی نیست حتما برات دعا میکنم.انشاالله که به همین زودیا خبر خوش میدی که بارداری و مشکل خاصی نیست😍😍

[QUOTE=54234213]سلام عزیزدلم قربونت برم که به فکرمی...نه هنوز نیومده بخدا دیگه خسته شدم...انقدکه طول ...

جیگرتوبرم من بااین حرفت خداشاهده کُلی انرڗی گرفتم...انشاالله😍😍