2777
2789
نزدیک دوماه میشه کات کردیم من قهر کردم

پیامش بده 

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جرا اندومتریوز دارم

دنبال کار رو بگیر حتما و پیگیر باش

تا آخر تابستون باردار میشی

خبرشو بهم بده حتما 

بچه ات هم پسر میشه

۴۰ روزم با اسم مذهبی علی و محمد و اینا صداش کن

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

انفالوشم کردم اصلا نمیدونم چی بگم

بنویس سلام 

سختش نکن

دنبال کار رو بگیر حتما و پیگیر باشتا آخر تابستون باردار میشیخبرشو بهم بده حتما بچه ات هم پسر میشه۴۰ ...

ینی تابستون باردار میشم یا ممکنه بهار هم بشه؟

باشه حتما 

اما کاش طول نکشه اخه دارم ای وی اف میکنم ماه بعد ینی اردیبهشت انتقالمه 

دنبال کار رو بگیر حتما و پیگیر باشتا آخر تابستون باردار میشیخبرشو بهم بده حتما بچه ات هم پسر میشه۴۰ ...

کی واسم خاستگار میاد مریم کسیو معرفی میکنه؟واس ازدواج

جز  اسی  کسی منو ریپ نزنه
ینی تابستون باردار میشم یا ممکنه بهار هم بشه؟باشه حتما اما کاش طول نکشه اخه دارم ای وی اف میکنم ماه ...

بهار هم ممکنه 

امیدت بخدا باشه