2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم کلا وجود ندارن

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 51 پست
منم مثل تو عزیزم خیلی حرص خوردم خیلی دعوا کردم با همسرم آخرش گفتم اگه بخاطر خانوادش جدا بشم مطلقه بش ...

منم همبن هییییچ کس دعوتم نکرد هیچکس برام هیچ مراسمی نگرفت فقط دلمو به خودش خوش کردم دیگه . عادی شده ولی خیلی وقتا دلم میگیره شدید😔

درحالی که خانواده من خیلی گرمن خیلی احترام گذارن

حتی بابام هم خیلی ناراحت بود بنده خدا دیگه براش عادی شد.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم همبن هییییچ کس دعوتم نکرد هیچکس برام هیچ مراسمی نگرفت فقط دلمو به خودش خوش کردم دیگه . عادی شده ...

اگه همسرت خوبه و برات هرکاری می‌کنه

بنظرم اهمیت نده

اینجوری فکر کنیم که خانواده ندارن اصلا 😂

بجاش به وقتش ماهم به خانوادش اهمیتی نمیدیم

من هنوزم که هنوزه حرص میخورم همین دیشب کلی گریه کردم که چرا خانوادش این مدلین 

ولی بعد گفتم انتخاب خودته دختر 

ارزش حرص خوردن ندارن

دختر چشم آبی مورد💖

اگه همسرت خوبه و برات هرکاری می‌کنهبنظرم اهمیت ندهاینجوری فکر کنیم که خانواده ندارن اصلا 😂بجاش به و ...

من اخه سنم کم نبود!

راستش یکم بخاطر اینکه از اول بهم وابسته شد و بهم دل بست رفتم تو رابطه بعدم اخرش دلسوزی کردم ولی دوسش هم دارم . منتهی دوس داشتنه یکم جنسش مادرگونه هست بخاطر نبود خانوادش.

نمیدونم منظورم رو متوجه میشین 

بچه نیستم ولی دلم میگیره

منم همبن هییییچ کس دعوتم نکرد هیچکس برام هیچ مراسمی نگرفت فقط دلمو به خودش خوش کردم دیگه . عادی شده ...

چطوری کنار اومدی بعدش؟ چند وقت از عقدتون میگذره؟ تونستی فراموش کنی و عادی شد؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز