almas72 مدیر عضویت: 1396/07/22 تعداد پست: 647 عنوان بی بی چک | مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 77 پست بچه ها 27 ام اقدام داشتم . هیچکیم نمیدونه که من اقدام کردم واسه حاملگی ....حالا امروز جایی بودم مادر شوهرش گفت که حامله ای ؟ چشمات رنگش به حامله ها میخوره ...میخوام بی بی بزنم ... عنی جواب میده الان ؟ 1396/11/03 | 22:30 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بهار213 عضویت: 1395/06/15 تعداد پست: 6060 ان شاالله به حق ٥تن هم شما و هم من همين ماه مثبت و صحيح و سالم باشيم وهمینطور من😊😊🙏🙏🙏 خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
Mamane_montazer عضویت: 1391/08/02 تعداد پست: 985 اره اون ماه بخدا از سونویی بیشتر پول بی بی چک زدم .😂 نكن خواهرمن نكن زشته😂آخرين بارت باشه بي بي چك خريدي ايشاللههه،تا ني ني بعديت😉 مادربودن زيباترين شادي دنياست ونميداني من چقدربه خاطرتوبه اشكهايم لبخندزده ام😊 شكرخدا مامان دوتاپيرهن پري👭دختراي مامان خيلي دوستون دارم💘خدايا كاري كن هرزني طعم مادر شدن روبچشه🙏🏻
شیطوووووووونک عضویت: 1396/11/03 تعداد پست: 366 نكن خواهرمن نكن زشته😂 آخرين بارت باشه بي بي چك خريدي ايشاللههه،تا ني ني بعديت😉 اره باید برم یکم از خدا بترسم 😁 "رب هب لی من لدنک ذریه طیبه انک السمیع الدعا رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین"
Mamane_montazer عضویت: 1391/08/02 تعداد پست: 985 اره باید برم یکم از خدا بترسم 😁 استغفاركن😂 مادربودن زيباترين شادي دنياست ونميداني من چقدربه خاطرتوبه اشكهايم لبخندزده ام😊 شكرخدا مامان دوتاپيرهن پري👭دختراي مامان خيلي دوستون دارم💘خدايا كاري كن هرزني طعم مادر شدن روبچشه🙏🏻
شیطوووووووونک عضویت: 1396/11/03 تعداد پست: 366 استغفاركن😂 العفو العفو 🤣🤣 "رب هب لی من لدنک ذریه طیبه انک السمیع الدعا رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین"
Mamane_montazer عضویت: 1391/08/02 تعداد پست: 985 العفو العفو 🤣🤣 آفرين،خدابه راه راست هدايتت كرد😬😉😁 مادربودن زيباترين شادي دنياست ونميداني من چقدربه خاطرتوبه اشكهايم لبخندزده ام😊 شكرخدا مامان دوتاپيرهن پري👭دختراي مامان خيلي دوستون دارم💘خدايا كاري كن هرزني طعم مادر شدن روبچشه🙏🏻
دریاودریاودریا عضویت: 1396/10/14 تعداد پست: 756 من ماه قبل ۴ روز تاخیر داشتم اصن سابقه تاخیرو نداشتم بخاطر اقدام بود فک کنم.اعصابم خورد شد ولی پری ا ... چند ماه اقدامی ؟!!من ماه های اولم اقدامم عقب مینداختم ،ول چی بعدش دیگه نه دنیای من باهمسر و خانوادم خلاصه میشه😍😍
دریاودریاودریا عضویت: 1396/10/14 تعداد پست: 756 قربونت.ن ماه دوم اقداممه.ماه قبل اولی بود ک ۴ روز تاخیر داشتم ولی باردار نبودم😣 اوووف خخ اول راهی اییی منم وسواسی بیبی چک داشتم ،این ماه خودمو زدم به بی خیالی ،باردار شدم دنیای من باهمسر و خانوادم خلاصه میشه😍😍
شیطوووووووونک عضویت: 1396/11/03 تعداد پست: 366 چند ماه اقدامی ؟!!من ماه های اولم اقدامم عقب مینداختم ،ول چی بعدش دیگه نه ماه دوم اقدامم.وای ن تو رو خدا یعنی چن ماه طول میکشه تا باردار شم؟ منبارداری اولم با بار اول اقدام گرف "رب هب لی من لدنک ذریه طیبه انک السمیع الدعا رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین"
شیطوووووووونک عضویت: 1396/11/03 تعداد پست: 366 اوووف خخ اول راهی اییی منم وسواسی بیبی چک داشتم ،این ماه خودمو زدم به بی خیالی ،باردار شدم چن ماه اقدام بودی "رب هب لی من لدنک ذریه طیبه انک السمیع الدعا رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین"
دریاودریاودریا عضویت: 1396/10/14 تعداد پست: 756 دستشوییم نمیگیره خخخخخ خخخ منم دیشب دسشوییم نمیگرفت از استرس ،بچه های گروه گیر داده بودن بیبی بزن عکس بده ،منم میگفتم دسشوییم نمیگیره ،بعدش شک کردن ،فک کردن من مرد هستم ،گفتن وییس بده صدا تو بشنویم ،از شانسم خونه مادر شوهرم بودم ،نمیتونستم 😂😂منو از گروه انداختن بیرون خخخخخ دنیای من باهمسر و خانوادم خلاصه میشه😍😍
دریاودریاودریا عضویت: 1396/10/14 تعداد پست: 756 ماه دوم اقدامم.وای ن تو رو خدا یعنی چن ماه طول میکشه تا باردار شم؟ منبارداری اولم با بار اول اقدام گ ... اع خب بسلامتی یکی داری ،خداروشکر ،نمیدونم چقد طو میکشه ،ولی من یکسالوخورده ای منتظر بودم ، دنیای من باهمسر و خانوادم خلاصه میشه😍😍
دریاودریاودریا عضویت: 1396/10/14 تعداد پست: 756 چن ماه اقدام بودی یکسالو خورده ای ، دنیای من باهمسر و خانوادم خلاصه میشه😍😍
شیطوووووووونک عضویت: 1396/11/03 تعداد پست: 366 اع خب بسلامتی یکی داری ،خداروشکر ،نمیدونم چقد طو میکشه ،ولی من یکسالوخورده ای منتظر بودم ، وای ماشالا به صبرت.من اولیو زود باردار شدم ولی فک کنم دومیا طول بکشه چون چن سال ادم جلوگیری داره بالاخره.خدا رو شکر ک ب خواستت رسیدی گلم "رب هب لی من لدنک ذریه طیبه انک السمیع الدعا رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین"
دریاودریاودریا عضویت: 1396/10/14 تعداد پست: 756 وای ماشالا به صبرت.من اولیو زود باردار شدم ولی فک کنم دومیا طول بکشه چون چن سال ادم جلوگیری داره بال ... قربونت عزیز دلم ،انتظار خیلی سخته ،انشاله همه زود بار دار شن و انتظار نکشن دنیای من باهمسر و خانوادم خلاصه میشه😍😍