2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 77 پست
اره اون ماه بخدا از سونویی بیشتر پول بی بی چک زدم .😂

نكن خواهرمن نكن زشته😂

آخرين بارت باشه بي بي چك خريدي ايشاللههه،تا ني ني بعديت😉

مادربودن زيباترين شادي دنياست     ونميداني من چقدربه خاطرتوبه اشكهايم لبخندزده ام😊         شكرخدا مامان دوتاپيرهن پري👭دختراي مامان خيلي دوستون دارم💘خدايا كاري كن هرزني طعم مادر شدن روبچشه🙏🏻
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نكن خواهرمن نكن زشته😂 آخرين بارت باشه بي بي چك خريدي ايشاللههه،تا ني ني بعديت😉

اره باید برم یکم از خدا بترسم 😁

"رب هب لی من لدنک ذریه طیبه انک السمیع الدعا رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین"
اره باید برم یکم از خدا بترسم 😁

استغفاركن😂

مادربودن زيباترين شادي دنياست     ونميداني من چقدربه خاطرتوبه اشكهايم لبخندزده ام😊         شكرخدا مامان دوتاپيرهن پري👭دختراي مامان خيلي دوستون دارم💘خدايا كاري كن هرزني طعم مادر شدن روبچشه🙏🏻
بیشتر ببینید
العفو العفو 🤣🤣

آفرين،خدابه راه راست هدايتت كرد😬😉😁

بیشتر ببینید
من ماه قبل ۴ روز تاخیر داشتم اصن سابقه تاخیرو نداشتم بخاطر اقدام بود فک کنم.اعصابم خورد شد ولی پری ا ...

چند ماه اقدامی ؟!!من ماه های اولم اقدامم عقب مینداختم ،ول چی بعدش دیگه نه

دنیای من باهمسر و خانوادم خلاصه میشه😍😍
قربونت.ن ماه دوم اقداممه.ماه قبل اولی بود ک ۴ روز تاخیر داشتم ولی باردار نبودم😣

اوووف خخ اول راهی اییی منم وسواسی بیبی چک داشتم ،این ماه خودمو زدم به بی خیالی ،باردار شدم

چند ماه اقدامی ؟!!من ماه های اولم اقدامم عقب مینداختم ،ول چی بعدش دیگه نه

ماه دوم اقدامم.وای ن تو رو خدا یعنی چن ماه طول میکشه تا باردار شم؟ منبارداری اولم با بار اول اقدام گرف 

"رب هب لی من لدنک ذریه طیبه انک السمیع الدعا رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین"
اوووف خخ اول راهی اییی منم وسواسی بیبی چک داشتم ،این ماه خودمو زدم به بی خیالی ،باردار شدم

چن ماه اقدام بودی

دستشوییم نمیگیره خخخخخ

خخخ منم دیشب دسشوییم نمیگرفت از استرس ،بچه های گروه گیر داده بودن بیبی بزن عکس بده ،منم میگفتم دسشوییم نمیگیره ،بعدش شک کردن ،فک کردن من مرد هستم ،گفتن وییس بده صدا تو بشنویم ،از شانسم خونه مادر شوهرم بودم ،نمیتونستم 😂😂

منو از گروه انداختن بیرون خخخخخ

ماه دوم اقدامم.وای ن تو رو خدا یعنی چن ماه طول میکشه تا باردار شم؟ منبارداری اولم با بار اول اقدام گ ...

اع خب بسلامتی یکی داری ،خداروشکر ،نمیدونم چقد طو میکشه ،ولی من یکسالو‌خورده ای منتظر بودم ،

اع خب بسلامتی یکی داری ،خداروشکر ،نمیدونم چقد طو میکشه ،ولی من یکسالو‌خورده ای منتظر بودم ،

وای ماشالا به صبرت.من اولیو زود باردار شدم ولی فک کنم دومیا طول بکشه چون چن سال ادم جلوگیری داره بالاخره.خدا رو شکر ک ب خواستت رسیدی گلم

وای ماشالا به صبرت.من اولیو زود باردار شدم ولی فک کنم دومیا طول بکشه چون چن سال ادم جلوگیری داره بال ...

قربونت عزیز دلم ،انتظار خیلی سخته ،انشاله همه زود بار دار شن و انتظار نکشن