2777
2789
عنوان

بچه ها من احساس خیلی بدی دارم 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 36 پست
منم مثل توام با این تفاوت که 26 سالمه و میخام ازدواج کنم فردا دلمو میزنم به دریا و به خانوادم میگم م ...

همین که مورد خوب برای ازدواج داری خیلی خوبه 

من هیچوقت خواستگار نداشتم حتی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم بیشتر از خودت بگو

یعنی چه رشته ایی درس میخونی؟ 

نمیتونی مثلا شغلی پیدا کنی تو همون منطقه که مرتبط با رشته ات باشه؟ 

تازه اوج جوانیته نگران نباش کم کم درست میشه

من رفیقم 20 سالشه هنوز پشت کنکوره، اون بدبخت چی بگه که خانوادش اصلا گردنش نمیگیرن

همین که مورد خوب برای ازدواج داری خیلی خوبه من هیچوقت خواستگار نداشتم حتی

عزیزم منم خواستگار نداشتم با اینم 5 ساله دوستم درسته وضع مالی خوبی نداره ولی خیلی آدم خوبیه دیگه از تنهایی خسته شدم 

همه چیز خوب میشه... لاک‌پشت‌ها هم پرواز می‌کنند... 
میتونم بگیرم ولی من ۲۲ سالمه ولی الان ترم ۲ تا درسم تموم شده از فلاکت میمیرم

خب بستگی به خودت داره ولی من اگه باشم فقط درس نمیخونم ، درسو بخون کارا دیگه هم بکن 

همین مربیگری رو بری مدرک بگیری هیچیم نباشه اعتماد  به نفس میده بهت و تا درست تموم شه میتونی ازش در آمد به دست بیاری ، واسه شوهرم خب باید بری بیرون تو اجتماع باشی حالا سنیم نداری که دغدغت باشه

عزیزم بیشتر از خودت بگویعنی چه رشته ایی درس میخونی؟ نمیتونی مثلا شغلی پیدا کنی تو همون منطقه که مرتب ...

ببخشید میشه رشتمو نگم 

رشته تحصیلیم تاپ و عالی نیست ولی میتونم باهاش کار کنم و یه حقوق خیلی معمولی داشته باشم 

من دانشجو و خوابگاهیم 

شهری که توش دانشجوعم فرهنگ و امکانات خوبی نداره 

نمیتونم کار کنم 

رشتمم کاراش زیاده و وقتم گرفته میشه 

از طرفی وضع مالی خانوادمم خوب نیست و اینکه خرجمو میدن ناراحتم می‌کنه 

منم ۲۲ سالمه و ترم ۲ م تازه 😔

عزیزم داری درس میخونی دیگه 

ورزش کن برای روحیت خوبه

تابستونا هم یه کلاس هنری برو 

کار و پس‌انداز هم ایشالا بعد درس 

پارتنر هم واقعا زمان مشخص نداره اکثرشونم درد نمیخورن چیز خاصی از دست ندادی 

خب بستگی به خودت داره ولی من اگه باشم فقط درس نمیخونم ، درسو بخون کارا دیگه هم بکن همین مربیگری رو ب ...

مربیگری چی؟ 

آخه نمی‌رسم به اون کارا 

شهری که توشم هم دست و پامو بسته 

مربیگری چی؟ آخه نمی‌رسم به اون کارا شهری که توشم هم دست و پامو بسته

مربیگری هرچی دوست داری

شنا خوبه مثلا ، اگه استعداد داشته باشی با چند دوره میتونی قبول شی ، یا غریق نجات البته این سخت تره 

شهر اخه زیاد مهم نیست شهر ماهم کوچیکه ولی استخر که دارین باشگاه که دارین

ببخشید میشه رشتمو نگم رشته تحصیلیم تاپ و عالی نیست ولی میتونم باهاش کار کنم و یه حقوق خیلی معمولی دا ...

فدای سرت، از من تو الان از خیلیا که حتی وارد دانشگاه هم نشدن جلوتری، تو میتونستی کلا درس رو ول کنی اما اینکارو نکردی، خیلی خوبه که تحصیلات رو ادامه دادی، مخم نیست چه رشته ایی مهم اینه که فردا پس فردا، بچت نمیگه مامانم بی سواده. 

عزیزم اول از همه ناامید نباش، این روزا اوضاع برای جوونا زیاد خوب نیست نه تنها ایران، بلکه بیشتر کشورهای جهان دقیقا همین وضعیته. 

شما بیشتر به چه چیزی علاقه دارید مثلا خیاطی یا دستبند سازی و... 

شما سعی کنید بر اساس علاقتون یک دوره انلاین ثبت نام کنید، بعد که تموم شد مثلا برید دست به کار شید وکار کنید 

شما خودتون هیچ ایده ایی ندارید؟ 

فدای سرت، از من تو الان از خیلیا که حتی وارد دانشگاه هم نشدن جلوتری، تو میتونستی کلا درس رو ول کنی ا ...

اول اینکه مرسی بابت وقتی که گذاشتی 🥺❤️❤️

یسری چیزا هست ولی درگیری و کارای رشتم اجازه نمیده روشون تمرکز کنم

اول اینکه مرسی بابت وقتی که گذاشتی 🥺❤️❤️یسری چیزا هست ولی درگیری و کارای رشتم اجازه نمیده روشون تمر ...

کی درست تموم میشه؟ یعنی به جایی میرسی که میتونی وارد کار بشی؟ 

نمیتونی تا اونموقع یکم از پدرت پول بگیری مثلا  حالا خودتم یکم باید رعایت کنی، کمتر بخری و کمتر بخوری و.. تا خودت وارد بازار کار  بش، اونوقت با پول خودت برای خودت خرید کنو.. 

2790
2778
2791
2779
2792