2777
2789
عنوان

حقوق یا پزشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 42 پست
بستگی داره حقوق رشته خوبه اگه علاقه دارید بمونید شغلش هم جایگاه اجتماعی خوبی داره ولی سختیش تو ازمو ...

ممنونم

تو یه تصادف عمدی میون من با خودم ولی بدون تصادفی من عاشقت نشدم🥺🥺
پزشکی هم همینه الکی خودتو گول نزن این سخته اون سخته همشون سخته بالاخره باید سختی رو بشکی مخصوصا واسه ...

منظور من اینه پزشکی فقط کنکوره،قبول شی کارش ادامه هست تا حالا دیدی یکی از رشته های تجربی مدرک بگیره بیکار باشه؟

ولی تعداد بیکاران مدرک دار تو رشته انسانی زیادههه زیاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دست خیلی توش زیاده‌😐 همهههههه وکیل شدن

خوب پزشکی هم همینه کلی پزشک داریم 

رشته های دیگه هم همینطوره رشته خود من هرکی رو میبینم هم رشته منه انقدر که دانشگاه ها پذیرش دارن ولی مهم خودتون هستید که چقدر مطالعه و روابط اجتماعی دارید

منظور من اینه پزشکی فقط کنکوره،قبول شی کارش ادامه هست تا حالا دیدی یکی از رشته های تجربی مدرک بگیره ...

زیاد شدن تو حقوق نمیدونم فقط تصمیم گرفتم هنوز عزممو برای انجامش جزم نکردم

منظور من اینه پزشکی فقط کنکوره،قبول شی کارش ادامه هست تا حالا دیدی یکی از رشته های تجربی مدرک بگیره ...

پزشکی هم فقط کنکور نیست خیلی سخت‌تر از حقوق و این حرفاست مخصوصا تو وضعیت الان

و به رشته های دیگه کاری ندارم ولی تا حالا کسی که حقوق خونده و ادامه داده و وکیل شده اصلا ندیدم بیکار باشه و به مراتب درامد بیشتری هم دیدم از خیلی از پزشکا دارن 

اگه بخوای منطقی نگاه کنی کسی که داره تو همچین رشته ای درس میخونه انصراف بده بی عقلیه وگرنه اگه بله یه رشته بدرد نخور بود می‌گفتیم اره خب هیچی نداره انصراف بده

پزشکی تو الان دانشجویی چرا الکی میخوای انصراف بدی بری بشینی دوباره بخونی اونم با این وضع کنکور.؟

موقعی که کارشناسی بودم یه سری از بچه ها انصراف میدادن بخونن کنکور بدن باز برای پزشکی بنظرم انقدر پزشکی رو خاص و بزرگ کردن برای بچه ها بهترین رشته و دانشگاه هم برن باز دلشون دنبال اونه

پزشکی هم فقط کنکور نیست خیلی سخت‌تر از حقوق و این حرفاست مخصوصا تو وضعیت الانو به رشته های دیگه کاری ...

خب مشکل همین وکیل شدنه،من نمیگم رشته ای سخته اون یکی راحت فقط درباره آینده گفتم مثلا الان دقیق نمی دونم ۸ هزارتا قبول میشن ۲ هزارتارو سهمیه دارا بذار می مونه ۶ هزارتا و اون همه داوطلب

موقعی که کارشناسی بودم یه سری از بچه ها انصراف میدادن بخونن کنکور بدن باز برای پزشکی بنظرم انقدر پزش ...

شاید

درست میگید ولی یه سری هم کم کاری از خودشون هست انتظار دارن هنوز هیچی نشده بهشون بگن بفرمایید این دفتر شماست اینم میزتون به هر شغلی راضی نمیشن

بعضیا هم  اصلا دوست ندارن کار کنن دانشگاه ما یه سریا فقط دنبال ازدواج بودن و بهش رسیدن 

اونایی که دنبال کار و ادامه تحصیل  بودن تا جایی که در ارتباط 

هستم کار پیدا کردن 

الان دوست خودم گفتم بیا من کمکت کنم  ازمون استخدامی بدی بیای سرکار ادا درآورد که این شغل در شان من نیست اون یکی شغل سخته خسته میشم درصورتی که بقیه دوستام همون موقع ازمون رو دادن الان سرکارن

خلاصه که یه سریا خودشون نمیخوان کار کنن

درست میگید ولی یه سری هم کم کاری از خودشون هست انتظار دارن هنوز هیچی نشده بهشون بگن بفرمایید این دفت ...

حرفتون درسته

خب مشکل همین وکیل شدنه،من نمیگم رشته ای سخته اون یکی راحت فقط درباره آینده گفتم مثلا الان دقیق نمی د ...

اره میدونم چقدر ازمون وکالت قبولیش سخته درو برم داشتم کسایی که این رشته رو میخوندن 

ولی وقتی وارد یه رشته آدم میشه تازه میفهمه مشکلات و سختیاش چیه 

پزشکی هم خیلی دردسر داره 

نهایتش میتونی مرخصی تحصیلی بگیری یکسال رو اونو بخونی 

که اگه قبول نشدی اینو از دست ندی