2821
2789
عنوان

جاری حسود

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 25 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این به دور از اخلاق و انسانیت هست که یک نفر تو جمع سعی کنید منزوی و تنها کنید عجب اونوقت من حسودم از ...

نظر مگ نخواسی چ ربطی ب اسم کاربریم داره😂

چ ربطی ب اخلاق و انسانیت داره هر کسی هر کاری میکنه ک دوس داره اونا احتمالا از نظر اخلاقی شخصیتی شبیه همن 

من خودم تو خانواده شوهرم اوایل ب قول تو کسی نمیومد طرفم منزوی بودم بعد ی مدت خودم رفتم سمتشون و حرف زدیم نمیشه ک بقیه اونجوری رفتار کنن ک ما دوس داریم

ظاهر؟من گفتم مادیات و وضع زندگی

خب اخلاق من یه جوری هست که بیشتر پدر شوهر و مادر شوهر میپسندم

من برا رضایت دل کسی رفتار خاصی نمیکنم و فقط چیزی که فکر می کنم درسته انجام میدم 

اسی  درکت میکنم یجورایی .‌من نزدیکه یکساله ازدواج کردم و جاری نزدیک ۱۵ ساله .‌خواهرشوهرم مهربون هست ولی هیچوقت از من حمایت نمیکنه ولی هوای اونو خیلی داره با اینکه اونا شهر دیگه هستن و دیر ب دیر میان و تازه مادرشوهرش به همسرم گفته زنش اصلا با ما نمی جوشه و ب زور چندماه یبار میاد ولی کلا خواهر شوهرم هواشو خیلی داره با اینکه تمام زحماتش به عهده همسرم هست . حالا جاری اصلا از منو همسرم خوشش نمیاد ، خونه ما هم میاد ب زور ولی اخم می‌کنه و محل نمی‌ذاره . نه اینکه پوست داشته باشم بیاد فقط چون برادر همسرم بسیار متشخصه میگم دوست داره بیاد خونه برادرش، بذار بیان.

‌مبدونی وقتی اونا میان شهرما ، خواهر شوهرم پرپر میرنه دایم به شوهرم تماس زنگ که هرروز بریم اونجا ، ولی ما نمیزیم که ، هربار بهانه میاریم که از زیرش در بریم، البته مادرشوهرم می‌دونه و اونم خیلی از عروس بزرگه ب دلیل همین که فکر می‌کنه کی هست خوشش نمیاد اما خب جلوش خیلی تعظیم هم می‌کنه ها. منم ب همسرم گفتم هروقت اونا بیان قرار نیست ما بریم که من ببینم فرق میذارن خانوادت و اونو خیلی بالا میگیرن در حالی که همش مامانت میگه چرا دیر ب دیر میان . من فقط ب احترام برادرت ی شب نشینی اگه حوصلمون بیاد دعوتشون میکنیم. 

کلا منم محل نمی‌ذارم حرف نمی‌زنم یا با گوشی خودمو مشغول میکنم. اتفاقا کمتر میرم جدیدا خونه مادر شوهرم اینها مخصوصا وقتی اونا هستن .

چون حوصله ندارم ببینم ی آدم سالی دوسه دفعه میاد محل نمی‌ذاره عین پرنسس باش رفتار میکنند .

نرو .کمتر برو

‌اتفاقا خواهر شوهرم ی مدت همه کارهاش با منو شوهرم بود اونوقت می‌رفت ازونا که هیچ نمی‌آمدن حمایت می‌کرد منم ب همسرم گفتم چرا از خودمون بزنیم ب خاطر خواهرت، بذار بچسبه به همونها. تنها استراتژی من و همسرم ، کمنر رفت آمد کردن هست

ما که خونه جاریم ی بار پارسال رفتیم شهر دیگه ،هرگز هم دیگه نمی‌ریم چون روی خوش نداره ولی اون مجبوره بیشتر بیاد چون جلوی خانواده همسرم که نمیتونه واضح بگه خوشم نمیاد پس ی سر مجبوره بیاد ، بنابراین زجر می‌کشه ، البته با اخم میشینه ها محل هم نمی‌ذاره . منم عمدا جلو همه هی بیشتر تعارفش میکنم مهمون داری میکنم براش .‌ 

اسی درکت میکنم یجورایی .‌من نزدیکه یکساله ازدواج کردم و جاری نزدیک ۱۵ ساله .‌خواهرشوهرم مهربون هست ...

کارت درسته عزیزم منم سعی می کنم کمتر ببینمشون 

مثل خودشون بی اهمیت باش. واقعا تو ک ب توجه و محبت اونا نیازی نداری. اتفاقا بهتر. کلا باید نسبت ب خانواده شوهر بی اهمیت و سرسنگین رفتار کرد... نزار بفهمن از اینکه باهات اینجوری رفتار میکنن تو ناراحتی... چون خوشحال میشن. کم محلی ک بکنی بیشتر میسوزن حالشون جا میاد👌

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 3 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز