2777
2789
عنوان

سلام

| مشاهده متن کامل بحث + 67571 بازدید | 72 پست
رفتم شنبه موعود پریودیمه بتا ۳بود😆

روز پریپریودت برو آگه باردار باشی صد در صد نشون میده.من یادمه بارداری اولم خیلی قبل از پری لاوین زدم مثبت بود بعد آزمایش ادرار دادم بازم مثبت بود

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روز پریپریودت برو آگه باردار باشی صد در صد نشون میده.من یادمه بارداری اولم خیلی قبل از پری لاوین زدم ...

وای امیدوارم کردی منم ۱۰روز از اقدامم گذشت لاوین خط مثبت انداخت شنبه اگ پری نیومد میرم از

اللهم عجل لولیک الفرج                               خدایا بحق علی اصغرامام حسین ع دامن همه منتظرا رو سبز کن به منم یه نینی سالم بده😍
نه عزیزم نگفت  راستش انقدر استرس داشتم که اصلا خودمم نپرسیدم  فقط واسم مهم بود بگه سالمه ...

خداروشکر انشالله قسمت همه منتظرا

اللهم عجل لولیک الفرج                               خدایا بحق علی اصغرامام حسین ع دامن همه منتظرا رو سبز کن به منم یه نینی سالم بده😍

سلام بچه ها یه سایت عالی بهتون معرفی میکنم کافی یه ساعت کار کنین تو کمترین زمان به نتیجه میرسی خیلی خوبه من تو همین سایتا باهاش آشنا شدم اول باورم نشد ولی تو سایت رفتم نظر مردم رو خوندم پکیج رو تهیه کردم شما هم انجام بدین به درآمد خوبی میرسین مطمئن باشین http://opizo.me/AUqSIK