dela97 مدیر عضویت: 1396/09/07 تعداد پست: 2379 عنوان فروش طلا | مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 28 پست سلام میخواستم طلا بفروشم ولی نمیدونم حدودی چقد میشه پولش چون پول لازم دارمالان طلا گرمی ۱۴۴ فک کنم بعد واسه من همین گرمی ۱۴۴و حساب میکنن یا کمتر ؟ 1396/11/03 | 18:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نینیمون عضویت: 1396/08/05 تعداد پست: 851 آها بازم خوبه من خودم فک میکردم ۱۳۰ میخرن ازم مرسی عزیزم طلا فروشا خییییییییلی بی انصافنتو نت بخون نحوه محاسبه طلا واسه فروشوکلاه نذارن سرت واسه مامانم که بتازگی آسمونی شده میشه صلوات بفرستید...😔😔لطفا🙏
نینیمون عضویت: 1396/08/05 تعداد پست: 851 باشه الان ممنون عزیزم نمیدونستم ❤ خواهش میکنم گلم😘 واسه مامانم که بتازگی آسمونی شده میشه صلوات بفرستید...😔😔لطفا🙏
dela97 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/07 تعداد پست: 2379 طلا فروشا خییییییییلی بی انصافن تو نت بخون نحوه محاسبه طلا واسه فروشو کلاه نذارن سرت آره خدایی اگه مجبور نبودم نمیفروختم ولی خوب زندگیم مهم تره الان میرم حساب کنم ☺
نینیمون عضویت: 1396/08/05 تعداد پست: 851 من خییییلی طلا داشتمشوهرم چون ترک بود خیلی به طلا اهمیت میدادواسه همین خیلی تو خرید فروشش ماهر شدم واسه مامانم که بتازگی آسمونی شده میشه صلوات بفرستید...😔😔لطفا🙏
dela97 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/07 تعداد پست: 2379 من خییییلی طلا داشتم شوهرم چون ترک بود خیلی به طلا اهمیت میداد واسه همین خیلی تو خرید فروشش ماهر ش ... من دفعه اوله میخوام بفروشم یکم ناراحتم ولی خوب انشاالله باز مشکلاتمون حل شه میخریم
نینیمون عضویت: 1396/08/05 تعداد پست: 851 آره خدایی اگه مجبور نبودم نمیفروختم ولی خوب زندگیم مهم تره الان میرم حساب کنم ☺ آره عزیزممنم تا الان جمعا حدود ۳۷ تا النگوو چند تا تک پوشوکلی انگشتر و...اوف که عکسای قدیمیمو میبینم بغض میکنمولی الان فقط ی حلقه نقره دارمهمرو واسه شوهرم فروختمولی میخری ایشاالله خیلی زود عزیزم واسه مامانم که بتازگی آسمونی شده میشه صلوات بفرستید...😔😔لطفا🙏
نینیمون عضویت: 1396/08/05 تعداد پست: 851 من دفعه اوله میخوام بفروشم یکم ناراحتم ولی خوب انشاالله باز مشکلاتمون حل شه میخریم ای جونمواسه مال دنیا ناراحت نباشبخدا من خودم می رفتم طلامو میفروختم تنهایی پولشو میدادم شوهرممن حلقه عقدو نشون نامزدیمم فروختم بخدا واسه مامانم که بتازگی آسمونی شده میشه صلوات بفرستید...😔😔لطفا🙏
dela97 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/07 تعداد پست: 2379 آره عزیزم منم تا الان جمعا حدود ۳۷ تا النگو و چند تا تک پوشو کلی انگشتر و... اوف که عکسای ... انشاالله شما هم بخری باز بیشتر ازقبل آدم گاهی واسه زندگیش مجبوره انشاالله مشکل همه حل شه ما که این زمستون واقعا بی پول شدیم
نینیمون عضویت: 1396/08/05 تعداد پست: 851 از صمیم قلبم دعا میکنم و صلوات میفرستم اولین و آخرین بارت باشه طلاتو میفروشیایشالا همسرت سر زایمانت جبران کنه و کلی طلا بگیره واستو جوجت صحیح و سالم بیاد بغلت عزیزدلم😘😘 واسه مامانم که بتازگی آسمونی شده میشه صلوات بفرستید...😔😔لطفا🙏
dela97 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/07 تعداد پست: 2379 از صمیم قلبم دعا میکنم و صلوات میفرستم اولین و آخرین بارت باشه طلاتو میفروشی ایشالا همسرت سر زایمان ... ممنون عزیزم 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
نینیمون عضویت: 1396/08/05 تعداد پست: 851 انشاالله شما هم بخری باز بیشتر ازقبل آدم گاهی واسه زندگیش مجبوره انشاالله مشکل همه حل ... تنتون سالم باشهبجاش ی نعمتی خدا تو زندگیتون قرار داده که با هیچ پولی خریدنی نیستخدا حفظ کنه جوجتو عزیزم واسه مامانم که بتازگی آسمونی شده میشه صلوات بفرستید...😔😔لطفا🙏
dela97 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/07 تعداد پست: 2379 تنتون سالم باشه بجاش ی نعمتی خدا تو زندگیتون قرار داده که با هیچ پولی خریدنی نیست خدا حفظ کنه جوجت ... ممنون عزیزم آره واقعا راست میگی آدم وقتی به خواستش میرسه یادش میره چقدر واسش سختی کشیده با این حرفت واقعا حالم و عوض کردی یادم نبود که تا همین چند ماه پیش آرزوم بود که باردار شم
نینیمون عضویت: 1396/08/05 تعداد پست: 851 ممنون عزیزم آره واقعا راست میگی آدم وقتی به خواستش میرسه یادش میره چقدر واسش سختی کشید ... ای جوووونمانشاالله بهترینها واست رقم بخوره عزیزم❤❤ واسه مامانم که بتازگی آسمونی شده میشه صلوات بفرستید...😔😔لطفا🙏
dela97 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/07 تعداد پست: 2379 ای جوووونم انشاالله بهترینها واست رقم بخوره عزیزم❤❤ ممنون همچنین واسه شما ❤❤❤