2789
اره اونجا هم دکتر دارم ولی خب چرا رفتی آلمان این همه جایه خوب

دیگه همه که مثل شما پولدار نیستن، قسمت ما هم اینجا بود 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا دوباره خواستی سفر کنی بگو باهم بریم آمریکا اونجا بهتره

نه من آمریکا نمیام از ترامپ میترسم 🤣🤣

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
نمی‌دونم چجوری میتونی اونجا زندگی کنی

بسختی واقعا

جسی اصلا از جزیره خوشش نمیومد😏

وقتی به تو میگفت سفر کاری دارم میرم سیاره مشتری ، کنار ما تو جزیره اب بازی میکرد😚حالا عسیسم چرا ناراحت شدی

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد👺 طرفدار زن سالاری⭐ یه خورده بی اعصابم ولی مهربونم ، تلخم ولی مهربونم . شاید تند باشم و تند برخورد کنم ولی مهربونم. به نطر من مرد و زن هیچوقت برابر نیستن ، خانم ها جایگاهشون بالاتره ، ارزشمند ترن. اگه زن ستیزی بهتره ریپ نزنی.

سیسی من به جسی اعتماد دارم هع

سیسی تو خیلی وقته تو زندگیش نیستی ایح ایح

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد👺 طرفدار زن سالاری⭐ یه خورده بی اعصابم ولی مهربونم ، تلخم ولی مهربونم . شاید تند باشم و تند برخورد کنم ولی مهربونم. به نطر من مرد و زن هیچوقت برابر نیستن ، خانم ها جایگاهشون بالاتره ، ارزشمند ترن. اگه زن ستیزی بهتره ریپ نزنی.

🤣🤣🤣ترامپ تمومه نترس

استارتر جان مرسی از تاپیک قشنگ و پر انرژیت، حالا‌ من واقعا دارم میرم‌ دکتر ببینم حال نی نی جانم چطوره🫠🥰 دعاکن واسم