2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عکس از لامبورگینیت بده ببینیم دلمون باز شه😎

پنچر شده داده نوکرش ببره آپاراتی پنچریشو بگیره. اسی هم داره جوج به سیخ میکشه برن لب ساحل ابوظبی بشینن کباب بزنن بر بدن. اونم تو ظل آفتاب امارات . اما چاره چیه. اسی یه ایرانی اصیله و عاشق انجام رسوم ایرانی. اصلا وطن دوستیش آدمو جذبش میکنه😂😂😂😂 اسی سبزه هم گره بزن بختت واشه😂😂😂

🤺🤺🤺چرا منو با خودت نبردی😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

الان تازه از ال ای اومدیم من نیویورک خوشم نمیاد چجوری میرید واقعا

عزیزم اومدیم اینجا به خونه مون سر بزنیم بعدشم چراغا روشن میزاریم دزد نیاد از اینجا هم میریم نیوجرسی 

امیدوارم حال دلتون همیشه خوب باشه یه خانواده خوب داشته باشید 

ن تو‌پنت هوسم همچی‌هست دیگه خودش سیزده بدرع

سیزده به در فقط تو در و دشت می چسبه 

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

پنچر شده داده نوکرش ببره آپاراتی پنچریشو بگیره. اسی هم داره جوج به سیخ میکشه برن لب ساحل ابوظبی بشین ...

فقط تیکه ی اولش😂😂😂😂💔💔

سلامتی خونواده🥂که گاهی پناهی در برابر طوفانه و گاهی خود طوفان…