2821
2789
درد دارم،ولی نه وحشتناک،در حد معمولی

درد سقط وحشتناکی از زایمان بدتره

الان سقط نکردی و تهدید به سقطی

استراحت مطلق کن فردا برو دکتر یا الان برو زایشگاه 

دارو شیاف باید بهت بدن 

درخواست دوستی هیچ نری پذیرفته نمیشه. کسیکه تو سایت بانوان عضو میشه و به خانمها درخواست دوستی میده پشم شوهر ما هم نیست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من هر روز مغزیجات میخورم،تغذیه ام خوبه،

خب خوبه چون بارداری گفتم ب خودت برس واستراحت من تاماه سوم یسره دراز کشیده بودم تا اون بچه جاشسفت بشه زمان میبره 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

جایی که من میرم،باز نبود،گفت بعد تعطیلات

اگ تونستی ی شیاف پروژسترون بگیر ..بروداروخونه از داروخونه  مشورت بگیر 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

جایی که من میرم،باز نبود،گفت بعد تعطیلات

متاسفانه ای ن تعطیلیاام...

من دوبار حدود دوماهگی سقط کردم.در حد پریود خودم بود یه کم شدیدتر.دفع لخته داشتم. تو پریود خیلی لخته نداشتم ولی اون موقع داشتم.

اگه تا قبل دو ماه و تشکیل جنین خونریزی داشتی ممکنه بارداری شیمیایی بوده.اصلا جنین تشکیل نشده.یا ممکنه اسپرم همسر ضعیف باشه.

من دوبار حدود دوماهگی سقط کردم.در حد پریود خودم بود یه کم شدیدتر.دفع لخته داشتم. تو پریود خیلی لخته ...

لک بینی داشتم، اونم هر از گاهی، دکترم گفت طبیعیه اگه به رنگ قهوه ای باشه،،البته سمت چپ رحمم همیشه تیر میکشید،ی درد شدید داشتم از اول،

لک بینی داشتم، اونم هر از گاهی، دکترم گفت طبیعیه اگه به رنگ قهوه ای باشه،،البته سمت چپ رحمم همیشه تی ...

لکه بینی طبیعیه اگه قطع بشه.

منم الان باردارم سه هفته لکه بینی داشتم ولی خدا رو شکر قطع شد.

پارسال که سقط کردم قطع نمیشد تا تبدیل به پریود شد.

لکه بینی طبیعیه اگه قطع بشه.منم الان باردارم سه هفته لکه بینی داشتم ولی خدا رو شکر قطع شد.پارسال که ...

ی خانمی میگه احتمالا هماتوم باشه،رفتم سرچ کردم، انشالله همونه،

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز