2777
2789
عنوان

باهوش بودن در رنج بودنه

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم درست فکر کردن بنظرشما چجوریه ؟ اینکه همیشه مثبت فکر کنی ؟ تمام فیلسوف ها افسرده بودن

صرف مثبت فکر کردن نیستش، منطقی فکر کردن مهمه

وقتی منطقی فکر کنی چیزهایی که در ظاهر افسرده کننده است قابل پذیرش میشه و دیگه آزاردهنده نیست

البته من اطلاعاتم زیاد نیست اما خیلی علاقه دارم به روانشناسی و فلسفه. 

میشه هرچقدر که در توانتونه برای حاجتام صلوات بفرستین؟ اگه خواستین بگین منم براتون صلوات بفرستم 🙃🌸 یکی از حاجتام اینه که نمازامو بتونم اول وقت بخونم و نماز صبحام بتونم بیدار بشم سروقت بخونم. حاجت مادیم هم اینه که وضع مالیمون خوب بشه من یا شوهرم بتونیم شغل دوم مناسب توانمون پیدا کنیم و پیشرفت کنیم 🤓 و اینکه بتونم بچههامو خوب بزرگ کنم مامان خوبی باشم 👩🍼

واقعا!؟دودلم من تجربی اممامانم پارسال بزور میخواست برام انتخاب رشته کنه چون خیلی حالم بد شد همین الا ...

میدونی 

من بخاطر خودت میگم 

اگه بازم پشت بمونی این افسردگی بهتر که به هیچ عنوان تازه بدتر هم میشه 

حیف از روحت جوونیت و عمرت که بیشتر از یک بار پای کنکور هدر بره:))💔

اگه توانایی مالیش رو داری رشته دلخواهت رو دانشگاه آزاد یا پیام نور یا غیر انتفاعی برو 

اگر نداری یک رشته حتی اگه شده بد انتخاب کن برو اما همزمان با دانشگاه برای کنکور سال بعد بخون 

یعنی منظورم اینه فقط تو خونه نمون

میدونی من بخاطر خودت میگم اگه بازم پشت بمونی این افسردگی بهتر که به هیچ عنوان تازه بدتر هم میشه حیف ...

انشالله میرم دیگه امسال 

مرسی عزیزم♥️💜

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

میدونی من بخاطر خودت میگم اگه بازم پشت بمونی این افسردگی بهتر که به هیچ عنوان تازه بدتر هم میشه حیف ...

عزیزم چقدر دلت خونه

چندسال پشت کنکور بوری؟

اقایان تاپیکم نظر ندید جواب داده نمیشه❌️ درخواست هم پذیرفته نمیشه❌️

واقعا چرا منم انقدر فکر میکنم رگای سرم میسوزهبه هرچیزی تا عمقش فکر میکنم

منم همینطور خدانکنه یه موضوعی بیقته تو سرم 

از بس تحلیل میکنیم مدام همه چیزو 

(((( کاربری دست دو نفره ))))