2777
2789
عنوان

کادوی تولد منو داد به برادرش

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 37 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممتاسفانه یه پسر دو ساله دارم چی کار کنم خلاص شم

خب عزیزم خودت کردی دیکه من حی میکنم از اولش برا خودت داشت می‌خرید وقتی داد میگفتی این به درد من نمیخوره ببریم عوض کنیم

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 

بهش بگو چرا دادی به برادرت درسته که داغ میکرد ولی چون کادوی تو بودی واسم عزیز بود میخوامش 

بعد رفت گرفت بعد یه مدت بفروش پول بزار روش یکی بهتر بخر 

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

عزیزم شما باید یکمی از مغزت استفاده میکردی واقعا متوجه نبودی نزدیک تولدت چرا اصرار داره تو رو ببره گ ...

از اول می گفت من همینقدر دارم 

بعدم کاش اینقدر دلی و حواسی می موند که اصلا یادم باشه که تولدمه 

قبلشم سر یه موضوع دیگه بحث مون شده بود و کلا من باهاش زیاد حرف نمی زدم 

خیلی حالم بده خیلی 

این عید کلا به دعوا و جر و بحث گذشته 

بهش بگو چرا دادی به برادرت درسته که داغ میکرد ولی چون کادوی تو بودی واسم عزیز بود میخوامش بعد رفت گر ...

حالا که دیگه رفته داده 

از اولم برای همون می خواست بذار بده به همون بده 

حالا که دیگه رفته داده از اولم برای همون می خواست بذار بده به همون بده

مطمعنی از اول واسه اون میخواسته؟ 

اولش که داشتم میخوندم همینکه گفتی گیرداده بریم باهم واسه داداشم گوشی بخریم گفتم برای خود اسی میخواسته بخره

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

حالا که دیگه رفته داده از اولم برای همون می خواست بذار بده به همون بده

عیب نداره ببین شوهرت اینقدر بد نیست نسبت به تاپیکای قبلت 

پس سیاست داشته باش قشنگ از خانوادش دل بکنه نگ تقصیر زنمه چون یادش بمونه 

امشب اومد رگو عههه چرا دادی میخواستم یادگاری باشه واسم عزیز بود 

ولی دعوا نکن اصلا

خواسته مثلا سلیقه خودتم قاطیش باشه و بعد سوپرایز شی

واقعا سورپرایز شدم

دفعه اولی که من براش گوشی خریدم با حقوق خیلی جزئی که داشتم گوشی ای خریدم که از گوشی خودم یه مدل بالاتر باشه 

حالا اون ...

ولش کن اصلا دست من متاسفانه اصلا نمک نداره

مطمعنی از اول واسه اون میخواسته؟ اولش که داشتم میخوندم همینکه گفتی گیرداده بریم باهم واسه داداشم گوش ...

پس چرا می گفت برای داداشم بریم گوشی بخریم آخرمخیلی راحت رفت به همون آدم داد

عیب نداره ببین شوهرت اینقدر بد نیست نسبت به تاپیکای قبلت پس سیاست داشته باش قشنگ از خانوادش دل بکنه ...

نه نمی گم بده ولی متاسفانه خانواده اش یه جوری روی زندگی ما احاطه پیدا کردن که من دیگه حس می کنم هیچ چیزی توی خونه من بدون اجازه اونا خریده نمی شه 

پس چرا می گفت برای داداشم بریم گوشی بخریم آخرمخیلی راحت رفت به همون آدم داد

میخواسته سورپرایز بشی 

ببین شوهرت ازین مارمولکاس یا نه مرد ساده ایه 

اینو دیگ خودت باید بفهمی قصدشو