2777
2789
عنوان

زناشویی

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 26 پست
ممنون عزیزم وقت گذاشتی راستش انقدررررر اذیتم کرده دلم خون ازش فقط دارم تحمل میکنم تا کی نمیدونم

قربونت گلم ❤️ 

اذیت فکر کردی تو زندگی بقیه لگن گذاشتن زیر زناشون 

نه عزیزم ولی زندگیته مطمعا هستم هنوزم کمی عشق یا وابستگی هست بینتون پس براش بجنگ تلاش کن باور کن خانواده شوهر رو باید جوری دوست داشته باشی که خانواده خودتو داری توی خانواده خودتم جنگ و جدال هست مثلاً تو با مادر واقعی خودتم کل کل داری دیگه از مادر شوهر چه انتظاری داری 

و فکرشو بکن اگه تو هم بد باشی دیگه شوهرت هیچ کسی و نداره که باهاش رفیق باشه 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ممنون گلم وقت گذاشتی انقدر دلم و سیاه کرده که از خونوادش هم متنفرم

آنقدر نفرت و توی دلت پرورش نده خودت اولین و آخرین کسی هستی که صدمه میخوره یکم به خودت بیا تو مادر آینده یک بچه ای تو یک انسان از پوست و خون خودت میخوای فردا تربیت کنی آنقدر ضعیف آنقدر کینه ای دوست داری بچت اینجوری باشه به بچت یاد بده عاشق دنیا و زندگیش باشه عاشق خودش باشه اعتماد به نفس داشته باشه از پس هر مشکلی حتی توی نبود شماهم بر بیاد 

آنقدر نفرت و توی دلت پرورش نده خودت اولین و آخرین کسی هستی که صدمه میخوره یکم به خودت بیا تو مادر آی ...

چشم سعی میکنم به حرفاتون عمل کنم البته که خودم دوتا بچه دارم و الان فقط بخاطر اونا تحمل میکنن 

چقدر قشنگ حرف میزنی چشم عزیزم مرسیی

فدات شم گلم من از زمانی که دست چپو راستمو یاد گرفتم ازدواج کردم و با بزرگ ترین و بدترین مشکلات زندگی رو برو شدم و خدارو شکر خودم تنهایی از پس همشون بر اومدم 

چشم سعی میکنم به حرفاتون عمل کنم البته که خودم دوتا بچه دارم و الان فقط بخاطر اونا تحمل میکنن

قبل از عمل هر حرفی بشین اول با آرامش خاطر به اون حرف ها فکر کن 

خدا بچه هاتو حفظ کنه که بهترین و بزرگ ترین نعمتشو تو دامنت گذاشته تا احساس تنهایی نکنی 🥰😍

چه خوب واقعا افرین که تونستین

آره یه درصد خیلی کمی توی تایپینگ های قبلم درد و دل کردم ☺️

اونجا که نوشتم میخوام همه چیو بگم میتونی ببینی و بفهمی زنایی هستن که آرزو می‌کنی هیچ وقت جاشون نباشی 

2790
2778
2791
2779
2792