بعد ۱۱ سال یادش افتاده تفاهم ندارید؟؟قبلش رابطتتون چجوری بود؟چرا بچه دار نشدین این مدت؟
خب جند سالشو ک عقد بودیم بعدم ک سرگرم کار بودم حالام ک بچه دار شدم سقط شد قبلا باهاش خوب بودم یهو عوض شد یعنی همش اون چند میزد من کوتاه میومدم اما اسم طلاق هیچ وقت نبود
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ای وای پس تو شرایطتم سخت تره تو روستا کار سخت پیدا میشه بعد طلاق میری با خانوادت نمیتونی خونه جدا بگیری؟ من ک نمیزارن خونه جدا بگیرم اما بازم تو فکرم چیکار کنم برم پیششون چطوره میترسم
میتونی واقیت بگی چه رفتار بدی داشتی ممنون میشم خدایی نکرده بد برداشت نکنی فقط بگو چه کارای بدی کردی ...
رفتار بدم اینه بار اول ک خیانت کرد نرفتم بار اول ک کتک خوردم جدا نشدم هر چندی زد مثل مادر پشتش بودم بیش از حد کم توقع بودم شاید باورت نشه من حتی خیلی چیزا رو میدونستم نداره نمیگفتم نمیخام همیشه از اولویتام زدم تا رسید ب روزی ک منم دیگه اولویت اون نبودم