2777
2789

سلام مامانهای گل الان و مامانهای آینده😍

من توی دوران اقدامم و سونو دادم ضخامت زحمم نازک بود،حتی بعد از سونو داخلی سه روز زودتر پریود شدم، تو‌تاپیکها دیدم نشاسته و لوبیا سبز خوبه، چند باری خوردم، الان از موعدم سه روز میگذره پری نیومده و هیچ لکه بینی هم ندارم در صورتی که قبلا سه چهار روز قبل پری داشتم. روز دوم تاخیری بی بی زدم منفی بود. الان روز چهارم تاخیر داره میشه و هیچ خبری از پری و درد و لکه و... نیست.چیکار کنم😣میترسم نکنه نشاسته کار دستم داده😅

توروخدا اگه کسی تجربه داره بگه، اتفاقا چند روز پیش هم حس و حال پری داشتم، گفتم الان میشم دیگه، اما دردها قطع شد، حتی ترشحاتمم خیلی خیلی کم شد. قبلا زیاد بود مخصوصا نزدیک پریودی. دقیقا ده یا دوازده روز بعد از اقدام هم درد شدید زبر دل داشتم اما فرداش خوب شد. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام شما پریود شدی ؟ یاان شالله باردار بودی؟

💙۱۴۰۳/۶/۲۴  بعداز سالهاانتظار بی بیچکم دوخطه پررنگ شد 😍💗خدایا شکرت 🙏۱۴۰۳/۹/۳ بستری شدم برای سرکلاژ و هفتم مرخص شدم ۱۴۰۳/10/2 جنسیت تو فهمیدیم رنگ دنیامون آبی شد🧿😍🩵۱۴۰۴/1/28 صحیح و سالم بغل گرفتیمت 🥺🤱👣خدایا شکرت 🙏👶💙🧿

سلام شما پریود شدی ؟ یاان شالله باردار بودی؟

پریود شدم، این ماه سیکلم ۳۵ روزه بود برای اولین بار و قبلش هم لکه بینی داشتم، مستقیم تو همون روز پریودی اومد. احتمال میدم بخاطر نشاسته باشه، من حتی ترشحات قبلا خیلی داشتم الان خیلی کم شده. این ماه نمیخوام نشاسته بخورم اصلا. 

پریود شدم، این ماه سیکلم ۳۵ روزه بود برای اولین بار و قبلش هم لکه بینی داشتم، مستقیم تو همون روز پری ...

ببخشید میخواستم بنویسم لکه بینی نداشتم، من همیشه دو روز قبل پریودی لکه بینی داشتم، اما این ماه همون روز پریود شدم و اصلا قبلش لکه بینی نبود.

ببخشید میخواستم بنویسم لکه بینی نداشتم، من همیشه دو روز قبل پریودی لکه بینی داشتم، اما این ماه همون ...

سلام عزیزم این نشونه ی خیلی خوبیه 

لکه بینی منم اصلا نداشتم تاحالا از سستی رحم میاد 

انگاری نباشه بهتره 

و این بخاطر نشاسته است نگران نباش 

خوب جواب داده براتون پس

ولی یه توصیه !!!!

💙۱۴۰۳/۶/۲۴  بعداز سالهاانتظار بی بیچکم دوخطه پررنگ شد 😍💗خدایا شکرت 🙏۱۴۰۳/۹/۳ بستری شدم برای سرکلاژ و هفتم مرخص شدم ۱۴۰۳/10/2 جنسیت تو فهمیدیم رنگ دنیامون آبی شد🧿😍🩵۱۴۰۴/1/28 صحیح و سالم بغل گرفتیمت 🥺🤱👣خدایا شکرت 🙏👶💙🧿

سلام عزیزم این نشونه ی خیلی خوبیه لکه بینی منم اصلا نداشتم تاحالا از سستی رحم میاد انگاری نباشه بهتر ...

عزیزم حتما قطره ی ویتاگنوس بخر 

۲۰ تمنی شاید باشه شایدم کمتر .روزی 

۴۰ قطره صبح 

گیاهی هست 

و هیچ ظرری نداره

ناشتا مصرف کن باابمیوه ای یااب قاطی کن و بخور

و چهل قطره هم قبل از شام 

همین ماه معجزه شو دریافت میکنی 

ولی باید باید ادامش بدی نه که یماه نشد ولش کنی

تا سه ماه استفاده 

خیلی هاتا شش ماه نتیجه گرفتن .و منم 

ماه اول با سیاهدونه و عشل و گرمیجات ها هموون ماه نتیجه گرفتم باردارشدم 

پشت گوشت ننداز ازاامروز برو‌بخر و استفاده کن 

مطمعنم بهترین جوابو میگیری 🙏

عزیزم حتما قطره ی ویتاگنوس بخر ۲۰ تمنی شاید باشه شایدم کمتر .روزی ۴۰ قطره صبح گیاهی هست و هیچ ظرری ن ...

ولی یک هفته به پریود قطش کن 

و بی بیت مثبت شد دیگه استفاده نکنی .چون نیازی نیست 

عزیزم حتما قطره ی ویتاگنوس بخر ۲۰ تمنی شاید باشه شایدم کمتر .روزی ۴۰ قطره صبح گیاهی هست و هیچ ظرری ن ...

عه چه‌خوب پس خداروشکر😍🙏🏻، اما این ماه نشاسته نخوردم فقط در حد فرنی درست میکنم میخورم. 

من راستش ایران نیستم، کانادام، حالا ببینم اینم این قطره رو اینجا میشه پیدا کرد آیا! فردا میرم اگه پیدا کردم میخرم حتما👍🏻

ممنونم عزیزم🙏🏻☺️

عه چه‌خوب پس خداروشکر😍🙏🏻، اما این ماه نشاسته نخوردم فقط در حد فرنی درست میکنم میخورم. 

من راستش ایران نیستم، کانادام، حالا ببینم اینم این قطره رو اینجا میشه پیدا کرد آیا! فردا میرم اگه پیدا کردم میخرم حتما👍🏻

ممنونم عزیزم🙏🏻☺️

ممنونم عزیزم🙏🏻☺️

عه چه‌خوب پس خداروشکر😍🙏🏻، اما این ماه نشاسته نخوردم فقط در حد فرنی درست میکنم میخورم. من راستش ای ...

قربونت عزیزم هرجاهستین موفق و سربلندباشید💗❣️

اگه ایرانی ادم پبداکنین توی داروخونه هاشون صددرثد میدونن و میدن بهتون اگر باشه چون گیاهیه

یا ازایران کسی خواست بیاد پیشتون بگید یه ۱۰ تایی بیارن براتون 😘😘