2777
2789
تو رمان که همش پسره یه آدم روانی عصبی بود😂ولی اگه منظورت مرد خوب هست بله داشتم و زیاد دیدم .

نه روانیاش و نمیگم خوباش و میگم همون ک از هر دستش ی هنر میباره 🤣🤣

مرسی عزیزم ،پسر و مرد مثل خمیره به ذات هم بستگی داره ولی با سیاست میتونی خیلی کارا بکنی

داستان از این قراره که در ازای محتوا یا کاری که براتون انجام میشه شما باید بهایی بپردازید.توی ۹۰درصد موارد این بها همون پول هست.درحال‌حاضر کوچیک‌ترین کار‌ها بدون پرداخت هزینه برای شما انجام نمیشه.حتی سوال پرسیدن و کلمه‌ای صحبت کردن.پس اگه در قبال محتوایی که در اختیارتون قرار داده میشه هزینه‌ای پرداخت نمی‌کنید این از لطف طرف مقابل هستش و حق ندارید هیچ انتظار بی‌جا و بیخودی داشته باشید.بی‌چشم‌و‌رو نباشیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه روانیاش و نمیگم خوباش و میگم همون ک از هر دستش ی هنر میباره 🤣🤣

😂😂

اره از اون خوباش هم هنوز هستش تو اطرافیان زیاد هستن خودمم یکیشونو داشتم قبلا 😁

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

ذات واقعا مهمه‌تا اون درست نباشه هیچ سیاستی به کار نمیاد

اره ولی خیلیارو دیدم که درست شدن توسط یه زن دیگه

داستان از این قراره که در ازای محتوا یا کاری که براتون انجام میشه شما باید بهایی بپردازید.توی ۹۰درصد موارد این بها همون پول هست.درحال‌حاضر کوچیک‌ترین کار‌ها بدون پرداخت هزینه برای شما انجام نمیشه.حتی سوال پرسیدن و کلمه‌ای صحبت کردن.پس اگه در قبال محتوایی که در اختیارتون قرار داده میشه هزینه‌ای پرداخت نمی‌کنید این از لطف طرف مقابل هستش و حق ندارید هیچ انتظار بی‌جا و بیخودی داشته باشید.بی‌چشم‌و‌رو نباشیم
از چه لحاظ اون ۸۰ درصد و داره و اون ۲۰ درصد و نه

مهربون دست و دلباز. توی دعوا توی بدترین حالش دستش بهم نخورده فحش نداده. هرچی بخوام هرجا بخوام برم برام محیاس.

من عصبی و جیغجیغو اون بیشتر اوقات صبور .ایرادات رو ب روم نمیاره. 

خدانگهدارش باشه واسم خدا ب همتون مرد خوب ببخشه.

ایراداتش 

دهن بین

رفیقباز

توی تربیت بچها و کار خونه کم‌کار

وقت نشناس

لجباز

برای من اما تا دو سال قبل ....۱۰ سال مثل پروانه بود اما دخترم سر حساسیتش خیلی اذیتم کرد درسم دارم کل ...

عزیزمم ناراحت شدم لطفا سعی کنید درستش کنید زندگی بالت پایین داره خسته نشی🥲💕

چی دارن ک فکر میکنی متفاوتشون کرده؟

من فک نمیکنم زناشون میگن راضین.

دختر خالم میگه شوهرم ماهی۴۰میلیون حقوقش. زرنگه هرچی بخوام ن نمیگه.جز جان ازدهنش چیزی درنمیاد اوج دعواهامون نهایت نصف روز قهرباشیم طاقت قهرنداره بشدتتتتتت مسعولیت پذیره.

مردی ک مسعولیت پذیر باشه دیگه اون زندگی هیچ ایرادی نداره.

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
مهربون دست و دلباز. توی دعوا توی بدترین حالش دستش بهم نخورده فحش نداده. هرچی بخوام هرجا بخوام برم بر ...

خوشبختانه باهم زندگی کنید مهربون 💕💕

ممنونم که نوشتی

والا از شانس من شوهرم از اون دسته مردای حوشتیپ و خوش قیلفه ی غیرتی تو رمانا دراومد نمیدونم اون جنتلم ...

پس نصفش و داری 

نصف دیگه رو باید بسازی بسوزی🤣🤣🤣🥲🥲

شوخی‌میکنم گلم