2777
2789

صفحه ۱۳۵ اون به زیبایی نوشته بود؛

"انسان، دوستان خود را سخت‌تر از دشمنان می‌بخشد."

عمیقا تایید کردم. 

صفحه۱۷۴ نوشته بود:

"بچه‌دار شدن بدون برنامه، خطا و بچه‌دار شدن برای برطرف کردن تنهایی، اشتباه است. هدف بخشیدن به زندگی با تولید انسانی همانند...

انسان، دوستان خود را سخت‌تر از دشمنان می‌بخشد.

عمیقا تایید کردم. 

صفحه ۱۱۶ نوشته بود:

"نمی‌دانم چرا ترس، شب‌ها به سراغ انسان می‌آید. بیست سال نادان بودم، ولی امروز می‌دانم که ترس، در تاریکی ایجاد نمی‌شود، بلکه مانند ستارگان، همیشه حضور دارد، ولی در نور روز، به چشم نمی‌آید".

+ چه جمله حقی. 

صفحه ۱۶۷ نوشته بود؛

"امروز دریافتم بهترین آموزگار، کسی است که از شاگردان خود می‌آموزد."

ناخواسته سر تکون دادم. 

صفحه ۱۵۳ نوشته بود؛

"داستایوفسکی می‌نویسد: بعضی از مطالب را نباید جز برای دوستان بر زبان آورد؛ بعضی از مطالب را حتی برای دوستان نباید بر زبان آورد؛ و در نهایت بعضی از مطالب را حتی برای خویشتن نباید بر زبان آورد".

بی‌هوا نشخوارهای فکری‌م شروع شد. 

صفحه ۶۵ نوشته بود؛

"برملا کردن همه رازهای فرد برای سایر افراد، مقدمه‌ای برای خیانت کردن است و خیانت کردن هم نفرت به دنبال دارد، درست نمی‌گویم؟".

عمیقا تصدیق کردم. 

"اگر نتوانیم تنهایی را در آغوش بگیریم، از فرد دیگر به عنوان سپری در مقابل تنهایی استفاده خواهیم کرد. اگر کسی بتواند بدون نیاز به حضور فردی دیگر، مثل عقاب زندگی کند، توانایی عشق ورزیدن دارد. فقط در این شرایط، بزرگ شدن طرف مقابل برای او مهم است".

صفحه ۱۵۰ نوشته بود؛

"گاهی تصور می‌کنم خودم تنهاترین انسان جهان هستم و این احساس هیچ ربطی به حضور یا غیبت دیگران ندارد. در واقع از کسانی که تنهایی مرا می‌دزدند، ولی همراهی و مصاحبتی هم ندارند، متنفرم".

"مونتنی در مقاله‌ای در مورد مرگ، توصیه می‌کنه باید در اتاقی زندگی کرد که پنجره‌ای مشرف بر گورستان داشته باشد. معتقده که این منظره، ذهن انسان را روشن و اولویت‌های زندگی رو تعیین می‌کنه. گورستان بر تو هم چنین تأثیری می‌گذارد؟".

پاسخش رودادم، آره. 

برای تربیت فرزندان، اول باید خود را بسازی، وگرنه فرزندانی فقط برای برآوردن نیازهای حیوانی، گریختن از تنهایی یا پر کردن حفره‌های وجود، به دنیا آورده‌ای.

یه وقتایی میشه که رو ادمای زندگیت خیلی حساس میشی، حسودی میکنی و دلت نمیخواد جز خودت با هیچکس دیگه ای حرف بزنن، انقدر حسودی میکنی و ازاون بابت اذیت میشی و بهت اهمیت نمیدن که یواش یواش بی حس میشی، دیگه گیر نمیدی حسودی نمیکنی درواقع میشه بگم که اون ادما از چشمت افتادن، میدونی کجا؟ اونجایی که میدونستن تو ناراحت میشی و باز به کارشون ادامه دادن، درسته نمیتونیم فقط برای یک نفر باشیم و همیشه به حرفایی که میزنن گوش بدیم، اما وقتی که قول میدن رفیق صمیمی تو باشن باید هم به حرفت گوش بدن همونجور که اونا این توقع رو دارن توام باید توقع داشته باشی که به حرفات احترام بزارن! پسر دختر هم فرقی نداره و این داستان مربوط به همه ادما میشه و دوطرفس ،تاکید میکنم دوطرفس 🤌؛ پس اگه دیدی هرچقدر که میگی این رفتار غلطه و تو اذیت میشی ولی بهت اهمیت نمیدن از همشون دوری کن🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من در حال خوندنش هستم

به به 👏😍

یه وقتایی میشه که رو ادمای زندگیت خیلی حساس میشی، حسودی میکنی و دلت نمیخواد جز خودت با هیچکس دیگه ای حرف بزنن، انقدر حسودی میکنی و ازاون بابت اذیت میشی و بهت اهمیت نمیدن که یواش یواش بی حس میشی، دیگه گیر نمیدی حسودی نمیکنی درواقع میشه بگم که اون ادما از چشمت افتادن، میدونی کجا؟ اونجایی که میدونستن تو ناراحت میشی و باز به کارشون ادامه دادن، درسته نمیتونیم فقط برای یک نفر باشیم و همیشه به حرفایی که میزنن گوش بدیم، اما وقتی که قول میدن رفیق صمیمی تو باشن باید هم به حرفت گوش بدن همونجور که اونا این توقع رو دارن توام باید توقع داشته باشی که به حرفات احترام بزارن! پسر دختر هم فرقی نداره و این داستان مربوط به همه ادما میشه و دوطرفس ،تاکید میکنم دوطرفس 🤌؛ پس اگه دیدی هرچقدر که میگی این رفتار غلطه و تو اذیت میشی ولی بهت اهمیت نمیدن از همشون دوری کن🌱

ممنون که چکیده مطالب را به اشتراک گذاشتی منم باید این کتابو به زودی بخونم بعدازاینکه مطالعه ام را در ...

🙏🙏💥🌺🌺

جالب بود با اینکه با کلیات عقاید نیچه مخالفم

قربان شما نظر لطفتون 🙏🌷