2777
2789

اسم خوبیه عزیزم.. یه عده هم که نشنیدن, می شنون و یاد می گیرن.  بالاخره سلایق هم فرق داره.. به نظر یکی هم علی سام و امیر سام و .. اسمهای اینجوری قشنگه به نظر یکی دیگه محمد حسین قشنگه به نظر یکی آرن و آرون...  زیاد خودتو درگیر سلایق دیگران نکن اونی که خودت میپسندی را بذار.

در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم بدم میاد خانواده شوهرم این اسمو انتخاب کردن

عزیزم حتما تو آون منطقه اسم خوبیه 😍😍😍

ناراحت نشو من معذرت میخام 

هر کس به اندازه ضربه هایی که خورده،تنهاییشو محکم تر بغل کرده.
من عاشق اسم با ابهتم واسه پسر مثلا شاهيار شاهان  شاهرخ 😅 شوهرم لج كرد نزاشت اسم شاهدار انت ...

بهتر که لج کرد عزیزم

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸
خب حقیقتوگفتی واقعامعنانداره معناش معشوقع عرب 

خوبه که معشوقه عرب 

ببین عزیرم ما ترکا مثلا یه آسمایی داریک مثل 

آی تک، آیسل،شاید شما بشنوین بدتون بیاد ولی تو زبون خودمون خوبه

الان سعاد برا عربا اسم خوشگلیه 

دوست داشته باش چون اسم پسرته 

هر کس به اندازه ضربه هایی که خورده،تنهاییشو محکم تر بغل کرده.
منم بدم میاد خانواده شوهرم این اسمو انتخاب کردن

بگو من سختی نه ماه بارداری رو تحمل میکنم . ضمنا اسم دختره . خودت چی دوست داری ؟ بنظرم شناسنامه رو به دلخواه خودتون بگیرید اونام مجبورن بپذیرن . همسرتو راضی کنی حله

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸

خیلی قشنگه😍 واقعا خوشم اومد خوش اوا وبامعنی

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏