2777
2789
عنوان

فقط متاهلا جواب بدن لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 28 پست
درسته اصلا منظورم این نبود همه ازدواج زیر سی ناموفقن عزیز ،خوشحالم که خوشحالی ،خوشبخت باشی گلم

ممنون گلم ، ان شاالله برای شما هم در هر سنی که هستید خوب و موفق باشه 

ازدواج خوب نیازمند انتخاب درست و عاقلانه هست حالا هر سنی که داشته باشی

بالای سیچه بد چه خوب اگه بد هم بود لااقل جوانی کرده و عمرش نرفته برا سر و کله زدن با شوهرش

خیلی موافقم با نظرتون ،در مورد جوونی کردن هم موافقم ،نظر خودمم دومی هست ،چون میشه تو اون سن به ثبات مالی رسید ،شغل و‌پس انداز ،تجربه کافی برای ازدواج ،شناخت اولویتها ،،نکات مهمی هست که میشه تو این سن داشت.

هیچی ...دنیای پوچ

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی موافقم با نظرتون ،در مورد جوونی کردن هم موافقم ،نظر خودمم دومی هست ،چون میشه تو اون سن به ثبات ...

حتی اگه ب مشکل بخورن تو این سن با فاصله گرفتن از هیجانات ،منطقی میشه حل کرد 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
ممنون گلم ، ان شاالله برای شما هم در هر سنی که هستید خوب و موفق باشه ازدواج خوب نیازمند انتخاب درست ...

چه قشنگ نوشتی ،کاملا درسته عزیزم ،ممنون از دعای زیبات مهربون ☺️🙏

هیچی ...دنیای پوچ

حتی اگه ب مشکل بخورن تو این سن با فاصله گرفتن از هیجانات ،منطقی میشه حل کرد

درسته ،احتمال طلاق هم کمتر میشه ،یه روانشناسی میگفت علت ازدواج زودتر در زمانهای قدیم تعداد زیاد بچه و کمک کردن بچه ها به پدر تو کارای مزرعه یا ..... بوده ولی الان که اکثرا یکی دوتا بچه میارن دیگه سن ازدواج خیلی مهم نی و جای نگرانی نداره ،خصوصا الان که علم پزشکی خوب پیشرفت کرده 

هیچی ...دنیای پوچ

ازدواج عالی رو انتخاب کن 

سن ازدواج مهم نیست  مهم عاقبت بخیری هست 

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
ازدواج عالی رو انتخاب کن سن ازدواج مهم نیست مهم عاقبت بخیری هست

مرسی عزیزم ،والا دلیل پرسیدنم این هست که من فرصت یه ازدواج نسبتا بد داشتم با عشق ولی ۸۰ درصد مطمئن بودم که به طلاق میکشید کارم و بهم گفته بود اگه طلاق بگیری تا آخر عمرت اذیتت میکنم .الان سنم رفته بالاتر و گاهی میگم نکنه باید قبول میکردم ،نکنه پسرای مجرد تموم شده باشن ،نکنه پسرای خوب تموم شده باشن و ....گاهی هم حرف مرذم آزار میده ،الان به ثبات اخلاقی بهتری رسیدم ،ثبات شغلی و‌مالی و حال روحیم آرومتره ،فقط ترس مجرد موندن گاهی اذیتم میکنه عزیز

هیچی ...دنیای پوچ

مرسی عزیزم ،والا دلیل پرسیدنم این هست که من فرصت یه ازدواج نسبتا بد داشتم با عشق ولی ۸۰ درصد مطمئن ب ...

بسیار بسیار کار خیلی عاقلانه ای کردی که جلوی ازدواجی رو که باعث عذاب روحیت میشد رو گرفتی 

اگر خودت دلت برای خودت نسوزه میخوای بقیه دلشون برات بسوزه؟؟

یه چیزی بگم خیالت رو راحت کنم خدا برای همه آدما جفت آفریده و اونی ک قسمتت میشع و خوشبختت میکنه تو زمان مناسبش خدا برات میفرسته پس غصه مجرد موندن رو نخور 

فعلا برای خودت لحظات شادی رو رقم بزن و مجردیت لذت ببر 

و همیشع از خدا بخواه عاقبت بخیرت کنه 

حتما تو آشناها و حتی آدمای معروف خیلیا رو دیدی ک تو سن کم ازدواج کردن ولی آخرش با ازدواج نا موفق مجبور به طلاق شدن  و خیلی از دخترهای همسن همون آدما تو سن بالا حتی بالای ۴۰ سال ازدواج موفقی داشتن 

آدم باید زمان پیری هم همدم داشته باشه ، این مهمه 

عزیزم خودتو به خدا بسپار مطمئن باش خدا بهترین جفت رو برات آفریده و زمان مناسب بهم میرسید 🤗

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
بسیار بسیار کار خیلی عاقلانه ای کردی که جلوی ازدواجی رو که باعث عذاب روحیت میشد رو گرفتی اگر خودت دل ...

دوبار خوندم ،اسکرین شاتم گرفتم ،خیلی منطقی بود صحبتت ،ممنونم ازت ،بله کاملا درسته ،تو خانواده خودمون ،خاله م هم سن منه ولی ازدواج ناموفق داشته و یکی از دوستامم از ترس رسیدن به سی سالگی و مجرد موندن ازدواج کرد با یه مرد پولدار و الان با یه بچه جدا شده ،موافقم ،انگار بعضی اوقات فکرم کار نمیکنه و فقط فشار روم میاد که بجنب پاشو شوهر پیدا کن :) توکل به خدا ،انشالا آدم درست سرراهم قرار بگیره ،انشالا شما هم همیشه شاد و سلامت باشی ،کساییکه به مردم کمک میکنند خدا هواشونو داره ،ممنون برام وقت گذاشتی عزیزم ❤️🧡💙💜🤍

هیچی ...دنیای پوچ

دوبار خوندم ،اسکرین شاتم گرفتم ،خیلی منطقی بود صحبتت ،ممنونم ازت ،بله کاملا درسته ،تو خانواده خودمون ...

خواهش میکنم عزیزم 

یه حدیثی از یکی از امامان معصوم علیهم السلام هست که میگه:

همنشین خوب بهتر از تنهایی هست و  تنهایی بهتر از همنشین بد هست 

الهی خواهر گلم  بقول مامانم سبزه بخت بشی 🤲

این دعای زیبا رو خیلی دوس دارم 

عاقبت بخیر بشی گلم 

خواهش میکنم عزیزم یه حدیثی از یکی از امامان معصوم علیهم السلام هست که میگه:همنشین خوب بهتر از تنهایی ...

خیلی زیبا صحبت میکنید ،ممنون که اینقدر خوبین ☺️🙏خدا حفظتون کنه و الهی همیشه سلامت و شاد باشی عزیزدلم ،ممنونم از دعای زیبات مهربونم ،انشالله 🙏❤️🤍💜💙🧡

هیچی ...دنیای پوچ