2777
2789
عنوان

آبروم رف🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 805 بازدید | 49 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید کارشناس بیاریم فایده نداره اینجوری اسی جون دسشویی رو تخلیه کن ما اومدیم

دسشویی چیه ابجی شلوارتو بکن همونجا بیام ببینیم پارچه چقد تار تار شده و سنگ دسشویی ترک گرفته یا نه 

هنو میشم مات خندت.. دوپامین ینی دستات لای دستم...             https://abzarek.ir/service-p/msg/1785741 درد دلتو بگو..

جلو بابا آخه؟!!!!

پس جلوی همسایه بود چی کار میکردی؟!

وای یه شرکت کار میکردم،یه آپارتمان رو کرده بودن دفترشون. من هر وقت میرفتم دستشویی همش نگران بودم اون هفت هشت نفر دور و بری چیزی نشنون 😂

اسی بزار ی چی بگم ب شرایطت امیدوار بشی 😂 سرویس بهداشتی مامانم اینا داخل حیاطشونه ی حیاط جمع و‌جوری ام هست خلاصه خاله بابامو دختر و عروس و داماداش برا تابستون اومدن خونه و گفتن برا شام بریم تو ایوون بشینیم ک خنکه دختر خاله بابام رفت دستشویی حالا قبلش همه میگفتن و میخندیدن این بنده خدا ک رفت دستشویی همه ساکت شدن ،ساکت شدن جمع همانا و عذرمیخوام بادمعده دخترخاله همانا😂😂 جالبه گفتم بنده خدا همونجا موندگار شد دیدم نه خیلی شیک و‌مجلسی اومد نشست 😂 حالا ب خودت امیدوار شو 

❌لطفا درخواست دوستی ارسال نکنید ❌

دارم خودمو بااین قانع میکنم. کاش میموندم تا بابام کارشو تموم کنه بعد . اخه بد موقعی اومد

اشکالی نداره بابا . وقتی کوچولو بودی انقدر از این صداها دادی بابات عادت داره

دختر ۳ ساله من وقتی داره کله ملق میزنه یا وقتی خوابه گاهی بی اختیار باد در میده.  

اشکالی نداره بابا . وقتی کوچولو بودی انقدر از این صداها دادی بابات عادت دارهدختر ۳ ساله من وقتی داره ...

ولی من شوهر دارم بچه نیستم که .خیرسرم اومدم اومدم عید دیدنی...دیگه محاله بیام

شماها اگه دستشوییتون مثل مال ما تو آپارتمان بود چی کار میکردید؟!

ولی باز یذره امید دارم که خداروشکر یکی ازفامیلای شوهرم نیس حداقلللل بابامه ولی فردا عمرن پیشش بشینم .مثلن دختر بزرگشم . رو حرفام حساب میکنه...🥲😁