2777
2789

یعنی انگار نی نی سایت احضارشون کرده که یک نفر یک چیز غلطی بگه.... 

بیان فورا ایراد بگیرند... 😁

حالا يا غلط املایی... 

يا اشتباه تو باور... 

گفتند انتفاد، سازنده ی راه هست 

نگفتند که تو غلط گیر زندگی دیگران هستی جانم.... 

يا بیای کلیک کنی رو کامنت یکی دبگه...

می بینی کسی داره نظر اشتباه میگه 

از راه درستش انتقاد کن... 

و لطفا وقتی هنر انتقاد کردن بلد نیستی سکوت کنی بهتره 🌹

هنر_اننقاد_سازنده#

سکوت#

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

مثلا خود من کافی هست حرفی بزنم فورا میان ایراد گرفتن 

که روانشناس هم مگه فلان.... 

مگه چنان.... 

خب عزیزان روانشناس مگه آدم نیست؟ 

روانشناس نباید خارج از جلسه درمان، نظرات شخصی و زندگی خودش رو داشته باشه؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایراد گرفتن یه طرفه ماجراست تحمیل کردن نظرشون بهت و اصرار بر اینکه تو داری اشتباه میگیاصلا فهمی از ت ...

و یک طرف هم کمال گرایی شون... 

و یک طرف هم کمال گرایی شون...

متاسفانه

این سایت کاربرای زیادی با طرز فکر و عقاید متفاوت داره که اگر احترام نزارن بهم و نظر مخالفشونو نتونن درست بیان کنن بحث و بی احترامی شکل میگیره و طبیعیه و قسمت بدش برای کسیه که این موضوع رو درک کرده و مورد تهاجم شخص دیگه قرار میگیره

متاسفانهاین سایت کاربرای زیادی با طرز فکر و عقاید متفاوت داره که اگر احترام نزارن بهم و نظر مخالفشون ...

آره دقیقااا 

و حالا جالب این جاست که چند وقت پیش یک کامنتی دیدم که به یکی دیگه می گفت نظرت کاملا اشتباه هست و داره ضربه می زنه به دیگران.... 

خب مگه میشه نظری کاملا اشتباه باشه؟ 

هر نظری قسمت مفید داره قسمت غلط هم داره 

مگر این که اون قدر اون نظر منفی باشه که کلمه به کلمه معلوم باشه منفی هست 

مثلا چند وقت پیش یکی تاپبک خودکشی زده بود یکی هم بهش راه حل داده بود این معلوم هست نظر مخرب هست 

آره دقیقااا و حالا جالب این جاست که چند وقت پیش یک کامنتی دیدم که به یکی دیگه می گفت نظرت کاملا اشتب ...

نظر اشتباه یا درست کاملا به تصمیم گیرنده ربط داره از بین این همه نظر اونیکه نزدیک تره به خودش یا تاثیرگذاری بیشتری داشته بهش توجه می‌کنه 

اطلاعات غلط رو میشه اصلاح کرد اما نظر رو میشه مخالفش بود که بازم درست یا غلط کاملا نسبی میشه