2777
2789
عنوان

دل شکسته ...

181 بازدید | 25 پست

امشب بدجوری ناراحتم . 

باردارم و شوهرم بیکاره . با خانواده شوهرم زندگی میکنم خورد و خوراکم با اوناست ولی بقیه  خرجام با خودمه از یارانه . 

دوتا بارداری ناموفق داشتم بخاطر فشارخون بالا متاسفانه بچه هام و از دست دادم 

الان دوباره باردارم و حتما باید زیر نظر دکتر قلب باشم برای فشارم . 

پنجشنبه نوبت دکتر دارم به مادرشوهرم گفتم شما که قراره پنجشنبه برید عروسی چهارشنبه من و ببر دکتر . پرید گفت با کدوم پول دیگه پولی برام نموند که ببرمت دکتر .

خیلی ناراحت شدم از سرشب تا حالا دارم گریه میکنم فقط چشمام پف کردن و قرمز شدن 

شوهرم هم خیلی ناراحته هرچی دنبال کار میگرده کار پیدا نمیکنه .

امشب از همتون میخوام برام دعا کنید و صلوات بفرستید که یا هرچه سریعتر بمیرم یا شوهرم کار پیدا کنه خسته شدم بخدا .

ایشالا کار پیدا کنه ولی خاهرم با این وضعیتت بچه میخاستی چیکار😔

خدایا به دلم ارامش بده تا به شوهرم اعتماد کنم منه شکاک😭 اونم اگه چشاشو مثل پنکه سقفی تو خیابون چرخوند از کاسه درار😌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشالا کار پیدا کنه ولی خاهرم با این وضعیتت بچه میخاستی چیکار😔

اصلا نمیدونستم باردار میشم جلوگیری میکردم طبیعی و اینکه از یطرف خیالم راحت بود که خانواده اش حمایتمون میکنن . تا اینجاش هم تمام مخارج دکترم با اونا بود ولی الان اونا هم بی پول شدن

اصلا نمیدونستم باردار میشم جلوگیری میکردم طبیعی و اینکه از یطرف خیالم راحت بود که خانواده اش حمایتمو ...

به شوهرت بگو کاریابی بره

خدایا به دلم ارامش بده تا به شوهرم اعتماد کنم منه شکاک😭 اونم اگه چشاشو مثل پنکه سقفی تو خیابون چرخوند از کاسه درار😌

برای مشکلت خواهرم صلوات میفرستم انشا الله ب زودی حل شه، اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم ، اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم ، اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم ، اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم ، اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم ، اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم ، اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم ، اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم ، اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم ، اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 

مامان دو قلو ها ❤
عزیزم شوهرت حتما دنبال کار خوب و دست بالا میگرده وگرنه میتونه بره تو یه مغازه شاگردی کنه بهتر از این ...

حق داری اینطور فکر کنی ولی متاسفانه کارگر ساده حقوقش بیشتر از ۵۰۰ نیست اونم دوشیفته که حتی پول کرایه اش در نمیاد

مادرشوهرت چقدر بی فکره حتی اگه نداشت هم تباید اینجوری مستقیم میگفت انشالاه مشکلت حل بشه شوهرت موتور یا وسیله ای نداره که بره باهاش پیک و اینجور چیزا کار کنه بهتر از هیچیه