2777
2789
عنوان

هوووووف😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 798 بازدید | 137 پست
ادم حساب نمیکنن ادمو اون بابام ک هر چی در میارم میده مامانش  اونم از مامانم ک فقط دختراش

بخدا ناراحت شدم برات...کاش خدا معجزه میکرد...

من چاییم ک سرد میشه رو دور میریزم🍀حالا فک هرچقد سردترباشی جذاب تری..هه💎پناه💎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من رفیقی ندارم اوهوم ایشالا گوشیمو میفروشم اگ زود بخرنش

اییییشالا...برات از ته دلم دعامیکنم کارت حل بشه..کارت درست شد بیا خبربده

من چاییم ک سرد میشه رو دور میریزم🍀حالا فک هرچقد سردترباشی جذاب تری..هه💎پناه💎

آخی حالا یبارم بگو بعد گوشیت رو نفروش الکی 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم                        

وا این سایت مناسب شما نیست برو تو سایت های مشاوره

خیلی وقته حرفهای دیگران اذیتم نمیکنه میخوام سال 99 پر رو، پوست کلفت،و بیخیال زندگی کنم اما میخوام رک باشم جواب بدم مظلوم نباشم  و خودخوری نکنم💪💪💪💪  

طفلی.چیکارش داریدخو؟؟ دلش دلداری دادن زنونه میخواد...........جمع کنن بساطتوخاله زنک،برو جیش کن مسواکک لالافرداسرکلاس خوابالونباش بندازنت بیرون

اگرزندگی مرگ است ومرگ هم زندگی پس درودبرمرگ ومرگ برزندگی...

خو ورود اقایون ک منع نی  اگ خوشتون نمیاد نیایین تاپیک.... خواقا شمام۱۹سالتع خودت برو کار کن مستقل شی بهتره. منتم نکش .. محتاج خونواده بودن سخته 

صَد سال سَفَر کَردَم. 😍 عاشِک نَشُدَم . 😇 یه باره تَرا دیدم دیوانَه شدم   😢    بی تَرا ساهَتی ✨.  ساهَتی دل نَبی راحَت💫.  نیست منی لونتا 😢لونتا کَندَگِ حاجت.  کَندَگ حاجت ✨❤️ دل تَرا داته داتَه بَندر آزاتا 😢✨ تو بلِه دلبر.  دلبر نَههِ مَنی یاتا😢😪⚡️❤️
ادم حساب نمیکنن ادمو اون بابام ک هر چی در میارم میده مامانش  اونم از مامانم ک فقط دختراش

زیر پوستی گله و شکایت کن ک ماهم بچتونیم😑

صَد سال سَفَر کَردَم. 😍 عاشِک نَشُدَم . 😇 یه باره تَرا دیدم دیوانَه شدم   😢    بی تَرا ساهَتی ✨.  ساهَتی دل نَبی راحَت💫.  نیست منی لونتا 😢لونتا کَندَگِ حاجت.  کَندَگ حاجت ✨❤️ دل تَرا داته داتَه بَندر آزاتا 😢✨ تو بلِه دلبر.  دلبر نَههِ مَنی یاتا😢😪⚡️❤️
ضعیف نیس چون فردا جهاز خواهرمم میخان ببرن و خیلی خرید کردن نمیدن از اولم بمن نمیدادن اگر ن برا این ...

یاد داداش کوچیکه ی  خودم افتادم .اشکال نداره عزیزم خواهرته دیگه شما آقایی ایشالله سر کار میری دستت تو جیب خودته اما خواهرت چی اونم از پدر و مادرش توقع داره دیگه. ناراحت نباش پول شمارم میدن