سلام دوست عزیز
در تاپیکم غسل باطل سحر ص ۲ ( ۲ تا دستور انتقام دارم و فکر کنم تگت هم کردم ( اگه پریود نیستی از روز پنجشنبه " شب پنجشنبه هم میشه " بخون که روز اولش روز نحس نیست : زیارت عاشورا و علقمه و معراج ) ۷ روز
برای خواندن دعای علوی مصری اجازه میخواد ( ۱۲۰۰۰ مرتبه ذکر یا علی : من ۳ روزه خوندم روزی ۴۰۰۰ تا با تسبیح ۱۰۱ تا رو یادداشت میکزدم تو دفترچه یادداشتم تا شد ۱۲۰۰۰ تا ؛؛؛؛ که من اشتباهی گفتم ۱۰۰۰۰ تا )
روز نحس شامل { روز قمر در عقرب : تقویم ایام قمر در عقرب سال ۱۴۰۴ تو گوگل هست : و ۲ تا عکس داره یکیش : ورود قمر به برج عقرب ؛ یکیش : ورود قمر به صورت فلکی عقرب : ایام هر دو عکس در هر ماه ۴_۵ روزه )
این ۲ دعا برای دفع شر دشمن ؛ دشمن حسود بدخواه ؛ مزاحم شرور
برای دشمن ساده یا معمولی و مزاحم ساده یا معمولی : ۹ بار سوره ی کوثر پشت سر هم قربه الی الله ( ۹ بار سوره ی کوثر میخوانم به نیت دفع شر دشمن و مزاحم قربه الی الله )
بعداً زن عموتم مهمون این ۲ دعا کن ( روز شروعش روز یکشنبه یا پنجشنبه باشه : که اون روز نباید روز نحس باشه از روز دوم به بعد مهم نیست { روز نحس شامل : روز قمر در عقرب ؛؛؛ روز محاقِ ماه { ۳ روز آخر ماه قمری مثلا اگه فلان ماه قمری ۲۹ روزه : شب ۲۷ ام و ۲۷ و ۲۸ و ۲۹ ،،، اگه ۳۰ روزه : شب ۲۸ ام و ۲۸ و ۲۹ و ۳۰ ) ؛؛؛ روز کسوف و یا خسوف و ۲۴ ساعت بعد از آن