2777
2789
عنوان

چی بخونم این خونه خراب کن گم بشه😤

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 22 پست
پسره رو میخوای؟

هوم

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
نه دراون حد فک نکنم جواب بده

هعی😔💔

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه دوس پسرته که بیخیالش بشو چون تورو بگیره بازم اون عجوزه میفته دنبالش اعصاب خوردیه

کاش میمرد

سلام دوست عزیز

در تاپیکم غسل باطل سحر ص ۲ ( ۲ تا دستور انتقام دارم و فکر کنم تگت هم کردم ( اگه پریود نیستی از روز پنجشنبه " شب پنجشنبه هم میشه " بخون که روز اولش روز نحس نیست : زیارت عاشورا و علقمه و معراج ) ۷ روز 

برای خواندن دعای علوی مصری اجازه میخواد ( ۱۲۰۰۰ مرتبه ذکر یا علی : من ۳ روزه خوندم روزی ۴۰۰۰ تا با تسبیح ۱۰۱ تا رو یادداشت میکزدم تو دفترچه یادداشتم تا شد ۱۲۰۰۰ تا ؛؛؛؛ که من اشتباهی گفتم ۱۰۰۰۰ تا ) 

روز نحس شامل { روز قمر در عقرب : تقویم ایام قمر در عقرب سال ۱۴۰۴ تو گوگل هست : و ۲ تا عکس داره یکیش : ورود قمر به برج عقرب ؛ یکیش : ورود قمر به صورت فلکی عقرب : ایام هر دو عکس در هر ماه ۴_۵ روزه ) 

این ۲ دعا برای دفع شر دشمن ؛ دشمن حسود بدخواه ؛ مزاحم شرور 

برای دشمن ساده یا معمولی و مزاحم ساده یا معمولی : ۹ بار سوره ی کوثر پشت سر هم قربه الی الله ( ۹ بار سوره ی کوثر میخوانم به نیت دفع شر دشمن و مزاحم قربه الی الله ) 

بعداً زن عموتم مهمون این ۲ دعا کن ( روز شروعش روز یکشنبه یا پنجشنبه باشه : که اون روز نباید روز نحس باشه از روز دوم به بعد مهم نیست  { روز نحس شامل : روز قمر در عقرب ؛؛؛ روز محاقِ ماه { ۳ روز آخر ماه قمری مثلا اگه فلان ماه قمری ۲۹ روزه : شب ۲۷ ام و ۲۷ و ۲۸ و ۲۹ ،،، اگه ۳۰ روزه : شب ۲۸ ام و ۲۸ و ۲۹ و ۳۰ ) ؛؛؛ روز کسوف و یا خسوف و ۲۴ ساعت بعد از آن