2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرم  صبح میره ظهر خونه اس دوباره میره تا شب ساعت ی ۹میاد خونه

خب پسس عااااالیههه

از سه روز قبل باخانواده ها که میخوای دعوتشون کنی هماهنگ کن که بیتین واسه تولدش و میخام سورپرایزش کنم.ولی بهشون بگو بهش هیچی نگن تا نفهمه

بعد  وقتی شب اومد و اون مهمونارو دید سورپرایز میشه

بعد ایده خزیین و ایناهم:

واسه کیکش اگه بتونی زیاد هزینه کنی کیک شکل پیراهن بگیر مثلا پیراهن ابی باکراوات سفید یا سفید باکراوات مشکی(مویع عکس گرفتن هم میگی بره پیراهن اون رنگیشو بپوشه) بعد کنارش یه ژله و یایه چیزدیگه میتونی درست کنی.‌‌مثلا پودینگ موز و گردو 

بعد میز رو با شمع وارمر روش H.B.D دربیار و داخلش رو با گل رز آبی(اگر پیراهن آبیع)یا گل رز قرمز پر کن

بعد بادکنک هپی برد دی بگیر اما حتمااا مشکی بگسر تاحردونه باشه بچسبون به دیوار پشت اون مبلی که قراره بشینه و کیکو ببره

بعد کادوش روهم توی جعبه کادویی که به شکل مدل کیکش(که پیراهنه)هست بزار

اگه مخوای براش انگشتر عطر یاساعت اینا خری یاچیزی که توجعبه کوچیک جامیشه براش جعبه سورپرایز درست کن من یه مدل خیلی خوب دارم عکسشو میزارم برات.میتونی حاظریشم بدی درست کنن برات

بعد بهش بگو خودت درست کردی😍😍

بعد صبح یه نامه هم براش بنویس که داری تدارک سورپرایز کردنشو میکنی و تزیینش کن نامه رو و اخرشب بهش بده بخونه خاطره میشه

میتونی روی یه برگه هم یه صفحه ازتقوینو بکشی توش یه تاروز بهمنو مشخص کنی بعد روز تولد شوهرتو با قلب مشخص کنی نه عدد.توی قسمت مناسبت هاهم بنویسی:سالروز تولد بهترین مرد دنیا

اخرشب تنها شدین بدی بهش

اگه خواستی دوتا کادوهم بگیری یکیشو میتونی تو کیک هم بزاری.اینجوری سورپرایز میشه چون فک میکنه کادوت فقط همون اولی بوده و تموم شده

یه صلوات از ته دل اگه خواستین برای ارامشش و حل  مشکلاتش میخوام😔
خب پسس عااااالیههه از سه روز قبل باخانواده ها که میخوای دعوتشون کنی هماهنگ کن که بیتین واسه تولدش و ...

واااای مرررسی ایده خیلی خوبی بود سپاس فراوان ❤️😘ولی هدیه هیچی به ذهنم نمیرسه چون همه اینارو دادم😞

لطفا برای سلامتی نی نی توراهیم صلوات بفرستید🌸🙏🏻
سلمااااا جونی بیا میخواستی ایده به مابدی 😁

من ایده هایی که داشتم بیشتر به درد دوست پسر میخورهه اولش اونا اومد توذهنم بعد یهو دیدمم نه تو متاهلیی بخاطر اون ته کشییید😅😅😅

واااای مرررسی ایده خیلی خوبی بود سپاس فراوان ❤️😘ولی هدیه هیچی به ذهنم نمیرسه چون همه اینارو دادم😞

حلقه انگشتر عطر ساعت همه رودادی؟؟؟

دستبتد چی؟الان دستبندای چرمی هیتن خیلیی شیکن خواستی عکس میزارم طلا و نقرشم باخودته به انتخاب خودت

میتونی یکی از عکساشم بدی به صورت نقاشی با سیاه قلبم بکشن بزاری تواتاق یهو اوند بدی بهش همونجا هم پیش مهمونی وصل کنی به دیوار

چون کادوی تولدشه پایینشن خیلی ریز و قشنگ تاریخ تولدشو میزنن

فقط اگه قصدت اینه باید سرییع اقدام کنی و بگی تازودتر برات بکشن

من ایده هایی که داشتم بیشتر به درد دوست پسر میخورهه اولش اونا اومد توذهنم بعد یهو دیدمم نه تو متاهلی ...

تومجردی کلی ایده داشتم  ازدواجـکردیم  ولی همه رو پیاده کردم امسال دیگه واقعا هیچ ایده ای به ذهنم نمیرسه و تکراری  میگم یسال جشن نگیرم شاید اینطوری بیشتر سوپرایز شده چون الان همسرجان میدونن که من حتما جشن میگیرم براش تکراری شده😁

حلقه انگشتر عطر ساعت همه رودادی؟؟؟ دستبتد چی؟الان دستبندای چرمی هیتن خیلیی شیکن خواستی عکس میزارم ط ...

سلماجونی برای سالگرد ازدواجمون طراحی چهره دادم با دستبند هیچی دیگه به ذهن نمیرسه برای مردا هدیه دادن واقعا سخته😔