باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچکس موفق نخواهید بود؛آدمها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید. من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد. یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ، 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........ میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️
من نفهمیدم اون نگارچیشد؟چراپسره میخواست بهش تجاوزکنه؟
چرا داره؟گفت خوشم اومده دیگه اونم پرید پایین
ترجیح داد بمیره راحت
باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچکس موفق نخواهید بود؛آدمها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید. من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد. یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ، 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........ میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️
بد تموم میشه ؟ تصمیم داشتم ببینم به خاطر مهرداد صدیقیان بازیگر مرد مورد علاقمه این بشر
بدم تموم نمیشه شش نفر اکیپن به اسمای نگار فرزاد(مهرداد صدیقیانه) حمید شاهین هانیه اشکان میرن کویر با نامزد سابق نگار نامزد فعلی نگار که فرزاده دعواشون میشه نامزد قبلیش و میکشه میره زندان تا اعدام شه هانیه پیش یه مرده کار می کنه مرده خودشو زده به فراموشی ولی به هانیه گفت دروغ میگم یه الماسه تو قشم پیداش کنین با پولش فرزاد و ازاد کنین اینا میرن قشم به مهران پسر رفیقش شهرام اونارو میسپاره اونا الماس و پیدا میکنن مهران میزنه زیرش همرو میکشه اشکان تو چاهه نمیمیره حمید و شاهین و با گلوله میکشه نگارم میخواد بهش دست بزنه نگار خودشو میندازه تو چاه جنازه ها هم مهران میندازه چاه اشکان پنج روز با سه تا جنازه مونده بود که نگار تکون میخوره دوتا جوون اینارو از تو چاه پیدا میکنن نگار نگو فلج شده ولی اشکان سالمه اون دوتام مردن فرزادم نگو اعدام شده اما فکر میکنن نگار فهمید لال شد اما فرزاد نشده مامان نامزد سابق نگار رضایت داده ولی هیچکس نمیدونه اانیه هم نگو همه اینارو ول کرده قبل اینکه الماس پیدا بشه رفته ترکیه شهرامم میاد مچ مهرانو میگیره الماسو برمیداره در میره و هیج کمکی به بچه ها نمیکنه یادم رفت اینارو بگم
ببخشید تو چه برنامه ای دانلود میکنید من هرکاری کردم دانلود نشد
تو سایت فیلمنت هر ممعه ساعت 12 ظهر میاد و تو روبیکا هم پخش میشه و تو ماهواره شبکه هشت تی وی ساعت سه ظهر پخش میکنه یه ربع مونده به سه هم ب بعضی مواقع پخش می کنه