2777
2789
🤣🤣🤣🤣🤣یهو هول شدم خب اصن قرار نبود من از ماشین پیاده شم،مامانم رفت گفت الان برمیگردم دیگه دیدم ب ...

😂🤣😂🤣من یبار با زبر شلواری رفتم بیرون خرس گربه داشت😂😂😂 دختر عمم شوهرش پسر داییم  دوست مامانم دیدنم

انگاری بر عکسه دنیا

چشمانت ارتش هیتلر بود دل من لهستان بی دفاع❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای من چرا اولش متوجه سوتی نشدم ؟ 🤣🤣

وای خداکنه اون بنده خداهم متوجه سوتیم نشده باشه😂چون ما جواب عید مبارک رو ی چی میدیم(اگ بگم نمیفهمین ک چی میگم)و اونم همون جوابو داد

وای منم رفته بودیم نماز عید فطر بخونیم مامان دوستمو که دیدم رفتم احوالپرسی و تبریکو قبولی عبادات که افعالشون جا به جا میخواست بشه من زدم زیر خنده

خودم خودمه لو دادم😂😂💔🫤

گفت چیشده میخندی گفتم هیچی افعال عید تبریکی وقبولی نماز روزه داشت برعکس میشد . اون داشت دلداریم میداد ک  اچکال ندارع😂💔

بروبچ حتی دخترش که همسن منههه الان بارداره من نیز هنوز درگیر درسممم😂🫤😶🥺

یا اجازه استارتر به بهانه همین سوتی مبارک برای ازدواج موفقمم میشه دعا کنید.😁❤️

تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشی تو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤     من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.
ب عمه بابام😂😂😂

اچکال ندارع حتما خیلی احوالپرسی داشتی و تبریکات و اینا

بابا منم سوتی که ادم قبلش با چندین نفر ارتباط گرفته بودم زبونم هم دیگهه خستیده شده بود😂💔

تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشی تو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤     من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.
وای منم رفته بودیم نماز عید فطر بخونیم مامان دوستمو که دیدم رفتم احوالپرسی و تبریکو قبولی عبادات که ...

😂😂😂😂ب نظرم مال شما بهتر بوده من اگ خندیده بودم باز بهتر بود ی جور با اعتماد ب نفس گفتم ک نگو😔😂

ان شاءالله عزیزم به زودی ازدواج کنی و خوشبخت بشی😍

اچکال ندارع حتما خیلی احوالپرسی داشتی و تبریکات و اینابابا منم سوتی که ادم قبلش با چندین نفر ارتباط ...

من کلا هول شده بودم،چون کلا قرار نبود من پیاده شم اصلا حواسم جمع نبود متاسفانه همیشه اینجوریم ک اگه ی اتفاق پیش بینی نشده برام اتفاق بیوفته دست و پامو گم میکنم🥲😂اون لحظه همش حواسم ب لباسم و ظاهرم بود اخه با لباس خونگی و ی چی روش پوشیده بودم و رفته بودم🥲خلاصه گذشت تجربه ای شد برای دفعه بعد😂😂😂

😂😂😂😂ب نظرم مال شما بهتر بوده من اگ خندیده بودم باز بهتر بود ی جور با اعتماد ب نفس گفتم ک نگو😔😂 ...

عزیزمممم فدا سرتتت😘😂

قرربونتتت♥️🫠

من کلا هول شده بودم،چون کلا قرار نبود من پیاده شم اصلا حواسم جمع نبود متاسفانه همیشه اینجوریم ک اگه ...

تو عمل انجام شده قرار گرفته شده بودی 🤦🏼‍♀️😂🥲