2777
2789
عنوان

قبول دارین نسل جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1262 بازدید | 100 پست

من قبول دارم ، بی تربیتی تو نوجووناشون هست یا پسراشون که بعد یه مدت از سرشون میوفته 

اگه بخوایم از بی تربیتی بگیم والا پدر بزرگ مادر بزرگ های ما یه فحش هایی بلدن که فقط وقتی از یکی بدشون میاد معلوم میشه چقدر حرفه این🤣

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر متولد ۸۷ که تازه کلاس دهم یازدهمه ، دانشگاه میرفته؟ عجب

سنشو اشتباه گفتم عزیزم دوتا دختربودن یکیشون ۸۴و اون یکی ۷۸

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

خداوکیلی نه اصلا نصفشون آدم نیستن 

اگه راضی بودین میشه برام دعا کنید یا حتی یه صلوات بفرستین زندگیم درست بشه 💚من به دعای شما اعتقاد دارم 🙏🏻💚                                                                            و ما دلمان روشن است به اشک شوق بعد از این همه سختی 🕊️🤍                                                                           

به نظرم ربطی به دهه نداره بیشتر به خود ادم و تربیت خانواده بستگی داره من خودم دهه هشتادیم همه جور آدمی دیدم بعضی ماهن بعضی اونقدر بدن که فراریم از دستشون ولی این ربطی به دهه نداره چون تو همه دهه ها هست همه آدمی فقط این دهه یه تفاوت هایی داره مثلا از قوانین ظالمانه یا زور گفتن پیروی نمیکنن 

Fight for yourself 🤍🌱..................................................... می خوام شاد باشم 🌟🌈 زندگی پر شده از لحظات زیبا قدرشون رو بدون چون زمان گنجنه ای با ارزشه 🌷🦋 می خوانم آواز زیبا میرقصم در باد شیوا☘🍁☘  عاشقتم تو منو فرستادی رو زمین و حیات و آگاهی بهم دادی همیشه مراقبمی بهترین اتفاقات رو برام رقم میزنی تا به آخر هزارتوی زندگی برسم ... هیچ وقت ولم نکن هیچ وقت نزار فراموشت کنم 🌹🌹🌹

منظورتون از کل این دهه اون ۵ تا خراب هست که توی فضای مجازی معروف شدن؟یا اون دختره ۱۹ ساله که داره تو ...

اره دقیقا اتفاقا به نظر منم دهه ما خیلی منطقی تره و دنبال کار و تلاش اونایی که تو مجازی هستن که از دهه های دیگه هم هستن ربطی به دهه هشتاد نداره

Fight for yourself 🤍🌱..................................................... می خوام شاد باشم 🌟🌈 زندگی پر شده از لحظات زیبا قدرشون رو بدون چون زمان گنجنه ای با ارزشه 🌷🦋 می خوانم آواز زیبا میرقصم در باد شیوا☘🍁☘  عاشقتم تو منو فرستادی رو زمین و حیات و آگاهی بهم دادی همیشه مراقبمی بهترین اتفاقات رو برام رقم میزنی تا به آخر هزارتوی زندگی برسم ... هیچ وقت ولم نکن هیچ وقت نزار فراموشت کنم 🌹🌹🌹

2790
2778
2791
2779
2792