18هانی مدیر عضویت: 1402/12/19 تعداد پست: 299 عنوان بچه ها بیاین یه راز بگیم | مشاهده متن کامل بحث + 1059 بازدید | 60 پست بیاین یه راز بگیم بیکارم حوصلم سررفتهچند دقیقه پیش همین تاپیک گذاشتم نمیدونم چرا یهو تعطیل شد 1404/01/11 | 02:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
18هانی مدیر استارتر عضویت: 1402/12/19 تعداد پست: 299 ممنون خیلی نیاز داشتمیکیایناروازم بپرسه💙تا حدودی سبک شدم...هیچکسب من حق نمیده نمیدونمچرا عزیزم حق با تو هست قربونت بشم الان حالت چطوره؟
leyliiiiiiiijan66 عضویت: 1403/03/26 تعداد پست: 3371 وقتی فک میکنم راز زیاد دارم.از تجاوز تاااا چیزای دیگه من کاربر قدیمیم باباااااا.بمن نگو تازه وارد خوش اومدی
parvaneshab عضویت: 1402/04/08 تعداد پست: 459 عزیزم بیا بغلم🥲🫂 😔🫂🤍 مرسی عزیزم من کسی که میمیره میگم خوشبحالش راحت شد چند روز پیش مادر دوستم بیمارستان بود و فوت شد میگفتم خدایا منو جای مامانش ببر اون به مامانش نیاز داره ولی من حس زندگی ندارم
im_whiterose عضویت: 1404/01/02 تعداد پست: 179 😔🫂🤍 مرسی عزیزم من کسی که میمیره میگم خوشبحالش راحت شد چند روز پیش مادر دوستم بیمارستان بود و فوت ... منم🥲
18هانی مدیر استارتر عضویت: 1402/12/19 تعداد پست: 299 من اون موقع فقط ۹ سالم بود 💔اول آشنایی با همسرم بهش گفتم اونم مشکلی نداشت منو برد پیش مشاور پیش ۱۱ ... ای کاش حداقل اون زمان به خانواده ات میگفتی بازم خیلی شوهر خوبی داری که انقدر به فکرت هست قدرشو بدون،بدون که به مرور زمان حالت بهتر میشه بچه دار میشی یه زندگی خوب و شیرین کلا شاید فراموش کردی اون موضوع
شربت_ویمتو عضویت: 1402/03/10 تعداد پست: 928 عزیزم حق با تو هست قربونت بشم الان حالت چطوره؟ خدانکنه عزیزم💙راستش اصلا حالمخوب نیست من تازه ب چیزی کمیخاسم و چندین سال براش تلاش کردم قرار نیست هیچوقت برسم...من هرچی یادم بره گریهای چن روز پیشمو تو خیابون ک دیگ یادم نمیره دیگ🫠
مادربزرگ_مجید عضویت: 1400/05/20 تعداد پست: 3755 مشکل چیه؟ نمیدونم بعد چن سال انتظار پارسال خارج رحمی شدم یکی از لوله هامو درآوردن عاشق بچه ام به همه میگم بدم میاد از بچه شوهرم میگه از بهزیستی بیار من دوس دارم اما میگم بریم ی شهر دیگه ک بگم باردار شدم و خودم بچه دار شدم ک کسی نفهمه ...
نارنگی123 عضویت: 1402/07/21 تعداد پست: 1186 ای کاش حداقل اون زمان به خانواده ات میگفتی بازم خیلی شوهر خوبی داری که انقدر به فکرت هست قدرشو بدون، ... میترسیدم عزیزم هر وقت داییم میبینم حالم بد میشه خیلی
18هانی مدیر استارتر عضویت: 1402/12/19 تعداد پست: 299 خدانکنه عزیزم💙راستش اصلا حالمخوب نیست من تازه ب چیزی کمیخاسم و چندین سال براش تلاش کردم قرار نیست ... ببخشید میتونم بپرسم کجات آسیب دیدببین شاید صلاح بود که به اون چیزی که میخوای نرسی شاید خدا یه چیز بهتر میندازه جلو پات🌱در ناامید بسی امید است
leyliiiiiiiijan66 عضویت: 1403/03/26 تعداد پست: 3371 نمیدونم بعد چن سال انتظار پارسال خارج رحمی شدم یکی از لوله هامو درآوردن عاشق بچه ام به همه میگم بدم ... دقیقا نزار کسی بفهمه بچه مال خودت نیس.دوست من انقد سر این داستان استرس داره ک نگو.همش میترسه ب دخترش بگن من کاربر قدیمیم باباااااا.بمن نگو تازه وارد خوش اومدی
blxxmixtix عضویت: 1401/01/08 تعداد پست: 8449 نمیدونم بعد چن سال انتظار پارسال خارج رحمی شدم یکی از لوله هامو درآوردن عاشق بچه ام به همه میگم بدم ... عزیزم🥲نه بگو بهشونبلاخره لو میره یه روز و اذیت میشی سرش و همه بهت میگن دروغگودیگه کلا گفتن حامله نمیشی یا امیدی هست؟ کاربری مال ۲ نفره🦥
18هانی مدیر استارتر عضویت: 1402/12/19 تعداد پست: 299 میترسیدم عزیزم هر وقت داییم میبینم حالم بد میشه خیلی حق داشتی قربونت چقد دل داشتی توخب الان داییت کجاست چیکار میکنه
18هانی مدیر استارتر عضویت: 1402/12/19 تعداد پست: 299 نمیدونم بعد چن سال انتظار پارسال خارج رحمی شدم یکی از لوله هامو درآوردن عاشق بچه ام به همه میگم بدم ... عزیزم اگه میتونی به کسی نگویا اگه وضعت خوبه برو خارج کشور که دست هیچکی بهت نرسه چون بعد اذیت میشی