2777
2789
عنوان

یکی راهنماییم کنه حالا چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 110 بازدید | 23 پست
میدونم سخته واسه همین گفتم با تجربه خودم ،در کل خدمتت میگم فرو بردن خشم و خودداری کردن خیلی خوبه باع ...

تجربه خودت چی بوده؟ امکانش هست واسم تعریف کنی؟..

منو کلا توی فامیل به عاقل بودن میشناسن و وقتی داشتن از داداشم گله میکردن میگفتن که ما از فلانی انتظار نداشتیم اینجوری کنه.. من بخاطر فوت بابام واقعا ناراحتم و از خالم و شوهرخالم انتظار نداشتم عزای بابامو اینطوری سبک کنن.. اشتباهم رو قبول کردم.. به نظرت الان باید چیکار کنم.. چون هیچی به ذهنم نمیرسه..

تجربه خودت چی بوده؟ امکانش هست واسم تعریف کنی؟..منو کلا توی فامیل به عاقل بودن میشناسن و وقتی داشتن ...

قصه اش طولانی خواهر ،اختلافات خانوادگی 

اگه کسی با مادرم بد برخورد می‌کرد کنترلم از دست میدادم شرایط ها متفاوت به خاطر همین یه جاهایی درکت کردم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تجربه خودت چی بوده؟ امکانش هست واسم تعریف کنی؟..منو کلا توی فامیل به عاقل بودن میشناسن و وقتی داشتن ...

شما اینو میگی ،من مادرم زیر عمل به رحمت خدا رفت نفهمیدیم تو جراحی چی گذشت میگفتن باید کالبد شکافی بشه گفتیم مگه برامون مادر میشه اگر ببریم منظورم اینه نمیخواستیم پیگیر بشیم خود بیمارستان فرستاد 

حالا شما این مسائل رو بولدش نکن پدر مرحومت بر میگرده ؟؟ 

ببین من هر دو عزیزم رو از دست دادم که اینا رو بهت میگم خدا بهت صبر بده ما دخترا تکیه گاهمون که میره نابود میشیم مادرت گناه داره فضای آرامش رو براش ایجاد کن ❤️

قصه اش طولانی خواهر ،اختلافات خانوادگی اگه کسی با مادرم بد برخورد می‌کرد کنترلم از دست میدادم شرایط ...

آره منم رو مامانم خیلی حساسم.. 

الان ولی همون مامانم بیشتر از بقیه از دستم ناراحته.. نمیدونم چیکار کنم.. تاپیک گذاشتم که راهنمایی بگیرم ولی اینجام دارم سرزنش می‌شنوم.. 

آره منم رو مامانم خیلی حساسم.. الان ولی همون مامانم بیشتر از بقیه از دستم ناراحته.. نمیدونم چیکار کن ...

الهی 

واقعیتها گفته میشن سرزنش نیست ما منفعت مشابهی نداریم که سرزنش کنیم به خاطر گفتن واقعیتهاست و البته حقیقت‌ها 

شما اینو میگی ،من مادرم زیر عمل به رحمت خدا رفت نفهمیدیم تو جراحی چی گذشت میگفتن باید کالبد شکافی بش ...

خدا رحمتشون کنه عزیزم.. 

بخدا منم دوست دارم واسه مامانم آرامش باشم.. ولی چند روزه همش داره غصه میخوره و ناراحتی میکنه بخاطر همون یه جمله حرف من و ناراحت شدن خواهرش.. عقلم به هیچ جا قد نمیده میزنه به سرم برم از خالم عذرخواهی کنم ولی میدونم فایده نداره که هیچ اوضاع بدترم میشه.. 

موندم چیکار کنم مامانم آروم بگیره.. 

خدا رحمتشون کنه عزیزم.. بخدا منم دوست دارم واسه مامانم آرامش باشم.. ولی چند روزه همش داره غصه میخوره ...

باهاشون صحبت کن بشین قشنگ صحبت کن خیلی مواظبش باش نگران نباش درست میشه طفلی مادرا 

غم از دست دادن مرد زندگیش یه طرف حاشیه های ایجاد شده در  نبودن مرد زندگی یه طرف دیگه 

خیلی حواست باشه به مادرت من همه اینا رو گذروندم الان وظیفه ات سنگین ببین مادرت الان روزهای سختی رو میگذرونه 

باهاشون صحبت کن بشین قشنگ صحبت کن خیلی مواظبش باش نگران نباش درست میشه طفلی مادرا غم از دست دادن مرد ...

ممنون عزیزم..

این روزا جرعت نداشتم بهش بگم اشتباه کردم.. ولی توی اولین فرصت باهاش حرف میزنم و بهش میگم اشتباه کردم و ازش عذرخواهی میکنم.. دیگران اصلا واسم مهم نیستن.. فقط میخام دل مامانمو بدست بیارم همین..

مرسی که وقت گذاشتی 🌺🌺