2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دقیقا عزیزم مثل تو بودم چند سال پیش یک نفر میخواستم بهش نرسیدم و چهار سال درگیر طرف بودم!!! اما برای کسی ک اصلا بهت اهمیت نمیده چرا باید خودتو تباه کنی؟! فدای سرت. بنظرم برای فراموش کردنش اینکه اول از همه تمام عکس هاش، شمارش، پیجش و هر چیزی ک مربوط ب اون هست رو پاک کنی و جاهایی ک اورو یاد اوت میندازه و خودش هست نری! ی مدت سخته اما بعدش میبینی ک توی ذهنت کم کم طرف داره کم رنگ میشه. 

خودش خواست که بره؟هیچ تلاشی نکرد که رابطه تون حفظ بشه؟ببخشید که میپرسم اگه دوست داشتی بگو

نه عزیزم این‌چ حرفیه 

اره یهو بی دلیل خودش خواست بره ۷سال باهم بودیم حتی دلیلم نگفت ولی دلش ب رفتن نبود از حرفاش میفهمیدم انگار ی چیز مجبورش کرده بود 

منم دقیقا عزیزم مثل تو بودم چند سال پیش یک نفر میخواستم بهش نرسیدم و چهار سال درگیر طرف بودم!!! اما ...

هروز فقط شاید بگم ۱۰۰ بار چکش میکنم کی آنلاین میشه کی اف میشه 

نه عزیزم این‌چ حرفیه اره یهو بی دلیل خودش خواست بره ۷سال باهم بودیم حتی دلیلم نگفت ولی دلش ب رفتن نب ...

7 سال زمان کمی نیست اگه هم نمی‌خواسته با شما باشه باید توضیح می‌داده یه دلیل قانع کننده ای می آورده نه اینکه بعد از این همه مدت شما رو رها کنه و بره

اگه شما رو نمی‌خواسته چرا همون یکی دو سال اول رابطه خودش رو نکشیده کنار و گذاشته وابسته‌اش بشید؟

این آدم ارزشش رو نداده که بخواید آینده تونو زندگیتونو بخاطرش خراب کنید 

7 سال زمان کمی نیست اگه هم نمی‌خواسته با شما باشه باید توضیح می‌داده یه دلیل قانع کننده ای می آورده ...

دلم ازهمین میگیره چرا اولش رهام نکرد نگفت برو 

من بهترین موقعیت های زندگیمو بخاطر این گذاشتم کنار 

ابروم‌پیش خونوادم رفت تهش پوچ شد اینا منو روانی میکنن

ساده نباش ابجی. مرد اگه یه زنی رو بخواد هیچی نمیتونه مجبورش کنه به جدایی‌. مردم به خاطر یه زن میرن مثل ... کار میکنن تا رفاه برای زنشون فراهم کنن. برای رسیدن به یه دختر حتی تز دادگاه اقدام میکنن. بعد تو میگی مجبور بود بره. بی هیچ دلیلی رفت ابجی

دلم ازهمین میگیره چرا اولش رهام نکرد نگفت برو من بهترین موقعیت های زندگیمو بخاطر این گذاشتم کنار ابر ...

اول از همه بخاطر خودت بخاطر خانواده‌ت از این به بعد بیشتر حواست به خودت باشه عزیزم 

عمر خودتو پای این آدم هدر نده مگه چقدر قراره زندگی کنیم مگه جوونیمون چقدره که باید با افسردگی و فکر کردن به یه آدم اشتباه حروم بشه؟

به خودت میای میبینی شدی یه آدم افسرده با موقعیت ها و فرصت هایی که از دست دادی چه از نظر شغلی چه عاطفی و ازدواج و... و اون اصلا براش مهم نیست و داره زندگی خودش رو میکنه