2789
عنوان

ماشین

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 23 پست
الهی بگردمت درکت میکنم ان شالله به حق عشق بین حضرت علی و فاطمه عشقش بهت هزار برابر شه ولی اگه درامدی ...

مرسی فداتشم اره جمع میکنم نمیگم به این درآمدمو

وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن‌ دلتون‌ واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚‍♀🎨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی فداتشم اره جمع میکنم نمیگم به این درآمدمو

طول میکشه اقایون بفهمن خانواده ی واقعیشون کیه

میشه لطفا واسه ی حاجتم سختم دعا کنی خیلی وقته درگیرشم داره مث خوره وجودمو میخوره لطفا خدا رو به حضرت رقیه قسم بدید که حاجتمو بده اسمم فاطمه اس اجرتون با اقا امام حسین

اتفاقای بددد خیلی بددد

هعی🥲

وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن‌ دلتون‌ واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚‍♀🎨
دست مادرش ماشین؟

نه دست خودشه ولی به نام اونن

خب شما نگفتی این ماشین که دستت به نام کیه؟

خوب چون خودش خریده بود فکرکردم مال خودشه