2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 22 پست
من ترسم عادی نیست ! یه چیزی فراتر از ترسه

کاملا بهت حق میدم.اما خب عزیزم ازدواجم یه بخشی از زندگیه .و من معتقدم بیشتر شانس توش دخیله .چون تا نری زیر یه سقف اصلا متوجه تفاوت ها نمیشی.خیلیا بودن دوست بودن کاملا از هم شناخت داستن ولی به مشکل خوردن خیلیا ام سنتی بوده ولی موفق.بتظر من شانس خیلی دخیله

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خیلیا رو دیدم که بخشیدن و الان زندگی خوبی دارن(بین نزدیک ترین افراد زندگیم دیدم)

اونا تظاهر به خوشبختی میکنن و گرنه من خودم اگه به شخصه خیانت ببینم کلا ذهنم شکاک میشه و از همسرم متنفر میشم . ذهن شکاک دیگه نمیتونه آرامش داشته باشه 

شانس رو از کجا بیارم ؟ 🥺

پیدا کردی بمنم بگو😁عزیزم تر و خشک رو نمیشه باهم سوزوند.شما سعی کن انشالله خواستگار اومد دوران آشنایی حتما داشته باشی و حتما دقیق رفتاراشو کنترل کن تحقیقم بکنین پیش مشاورم برین انشالله مشکلی پیش نمیاد.فقط یه چیزی خانواده طرف خییییلی مهمه خیلی جتما اونم در نظر بگیر

یعنی چطور از خانوادش بفهمم طرف اهل خیانت هست یا نه ؟

خیانتو که نمیشه ولی خب بالاخره چیزای دیگرو میسه.مثلا باهم برین بیرون برای صحبت کردن ببین چشماش خیلی میچرخه اینور اون ور یانه 

خب مشاور میخواد چیکار کنه مثلا ؟

کارشون اینه تکنیک ها وتست هاشون وراهکارها میدن شما محاله پیش سه مشاور نرین نتیجه نگیرین این اشتباه بیشتر افکاری خانما هست که موضوعات ها احساسی یا هیجانی یا عصبی نتیجه میگیرین تو وضیعت هامشکل هاشون هرجا هم این سه مورد احساس هیجان عصیبیت بجای عقل تصمیم گرفته آسیب هاش صدماتش داشته ،هرمشکلی راه حل های خودش داره با انجام پیگیری ها برای حل هاشون ک عاقلی صورت بگیره آسیب ها صدمات دور بشه

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.