2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کوتاه نمیکنم ولی تا بیشتر از وسط کمرم بلند نمیشه دیگه اونحا ایست میکنه

چرااا ؟ البته من ی دروان کرونا گرفتم  وحشت ناک ریزش داشت بعدش ی دور قرص برا موهام خوردم 

البته من روغن تراپی ام میکنم گاهی

رازی ندارم گاهی روغن تراپی میکنم با سرم دو فاز ارگان 

چند ساله کوتاه نکردم موهامم لخت و صافه ، بیشتر مراقبتام برای اینکه موخوره نگیره بوده و فقط توی تین سالها یه بار 5 سانت موخوره گیری کزدم

مراقبت دیگ ایی نمیکنی؟ بد چندسال بلند شد

نه ولا ۶شال پیش تا پشت تقریبا شونم کوتاه کردم وبعدش دیگه کوتاه نکردم در حد ۱ سانت اینا ازشون زدم هی

فولاد چیزی داره به اسم نقطه‌ی تسلیم. جایی که انقدر تنش بهش وارد می‌شه تا قابلیت کشسانی خودش رو از دست بده. بعد از اون دیگه به شکل اولیه برنمی‌گرده، برای همیشه تغییر می‌کنه. آدمیزاد هم همینه، تا یه جایی می‌تونه به خودش بقبولونه که بعد از هر ضربه، هنوز همون آدم سابقه اما اگه از نقطه‌ی تسلیمش بگذره، یه چیزی درونش برای همیشه عوض می‌شه. بعد از اون هر درد کوچیکی، یه قدم به فروپاشی نزدیک‌ترش می‌کنه.

واسه منم تا باسنمه

هر چند وقت یه بار نوک گیری میکنم همیشه ام میبافم روغن تراپی هم انجام میدم

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚

چرااا ؟ البته من ی دروان کرونا گرفتم وحشت ناک ریزش داشت بعدش ی دور قرص برا موهام خوردم البته من روغ ...

نمیدونم واقعا میگن کوتاه کن بهتر میشه کوتاه هم چند بار کردم تا همون وسط کمر بلند میشه میخوام قرص مو بخورم امتحان کنم فقط همسرم مخالفه 

چجوری رشد کرد بد چندسال

یه زن ارایشگر دستش شنگین بود،موهامو یه چندسانت کوتاه کرد اما تا چندسال موهای من از  شونه م رشد نکرد، 

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️