2777
2789

من 170 ام و لاغر ینی 48 کیلوام شکم تخت همه چی بم میاد چ بارونی و پالتو های بلند چ لباسی کوتاه ب قد بلند همه چی میاد. درست استایل کن یا ممکنه وزنت زیاد باشه خب لاغر کن تا استایل درست شه فقط قد نی وزن مهمه

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

نسبت به خیلی از خانوم ها بلنده تقریبا از ۷۰ درصد خانم ها بلندتره

من خودمم بلند نیستم ۱۶۶ام ولی خواهرام همه ۱۷۰ به بالان

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂سوسیس😂من چاق نیستم.۶۷وزنمه ولی لباسای بش میپوشم.الان ی کت کوتاه گرفتم بنظرم هیچجوری بهم نمیاد

67 خیلی زیاده برای قد 169 تپل ب حساب میاد

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

من 170 ام و لاغر ینی 48 کیلوام شکم تخت همه چی بم میاد چ بارونی و پالتو های بلند چ لباسی کوتاه ب قد ب ...

ن والا چاق نیستم.ورنم ۶۷ولی همه میگن کمتر میخوره باشی.

عزیزم شما اصلا کوتاه نباید بپوشی حالا خوبه فهمیدی بهت نمیاد من خواهرزاده ام هم قدشماست یه شومیز کوتا ...

لباس کوتاه میاد اتفاقا استایل باید درست بشه شلوار جذب نباید میپوشید

نبابا من میرفتم باشگاه بهم میگفتن تو میای چاق بشی یا لاغر

عجیبه من 48 ام چی بگم هر چن من راضیم ون شکمم تخته کمرم باریک فک میکنم اگه 60 و خورده بشم شکم اینا در میاد ک خوشم نمیاد چون دوستام هستن دیگ با این وزن شکم دارن واس همین میگم شاید لاغر کنی بت بیاد

عزیز ناراحت نباشاین حرفها همیشه هستربطی به قد طرف یا اطرافیان ندارههرموقع یکی بهت گفت درازبهش بگو تو ...

الانکه اعتماد بنفسم خوب شده چون یکم وزن گرفتم قبلن لاغر بودم و قد بلند انقد مسخرم میکردن ک بک کردم میمونم رو دست خانوادم هیچکی نمیگیرتم