2789
عنوان

نظر نظر

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 27 پست
استارتر عزيز.ميشه همينجا يه سوال بپرسم؟

بله عزیزم بپرس😊

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم دوس دارم رقص یاد بگیرم واسه جشن.  متاسفانه ایرانیم افتضاحه😐 تانگو هم که بلد نیستم. 

همش برقص چه اشکالی داره. جشن خودته عزیزم

دوستان لطفا برام صلوات بفرستید مشکلم حل شه❤
من اطرافيان و خانوادم اصرار دارن حنابندونم بگيرم  كه يكم بيشتر بزن و برقص باشه  به نظرتو ...

وااااااای منم دارم🤗 ولی اصلا نمیدونم قراره چجوری باشه.

وااااااای منم دارم🤗 ولی اصلا نمیدونم قراره چجوری باشه.

حنابندون دارين؟؟

مباركه ايشالا خوشبخت شين 

من هنوز معلوم نيس بگيرم يا نه نظر همسرم ماه عسله اصلاااا اهل عروسي و رقص اينا نيست 

اما من خونوادم اصرار دارن همينجوري خالي نرم 

حنابندون دارين؟؟ مباركه ايشالا خوشبخت شين  من هنوز معلوم نيس بگيرم يا نه نظر همسرم ماه عسله ا ...

حنابندون رسم خانواده اوناس. وگرنه ما اصراری بهش نداشتیم. خوب اینجوری باید دو دست لباس بگیرم. یکی نامزدی یکی حنابندون.فقط  نمیدونم تهیه لباس با ماس یعنی🤔🤔🤔

من اطرافيان و خانوادم اصرار دارن حنابندونم بگيرم  كه يكم بيشتر بزن و برقص باشه  به نظرتو ...

عربی برای عروس خیلی جالب نیس به نظرم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
واقعا؟ خيليا اينو ميگن ولي حس ميكنم سورپرايزه و يه  جوراي هم جالبه نميدونم

میدونی جالب هست اما بین ما ایرانیا خیلی جا نیوفتاده ممکنه پشت سرت حرف بیخود بزنن وتوی ذوقت بخوره