2777
2789
عنوان

خوشبحال اونی که شمالیه🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1875 بازدید | 138 پست
حالا یکی اومد گفت شمال قشنگهتا به هزار طریق ثابت نکنید شمال بده ول کن نیستین بابا بده نیاینمردمش بدن ...

😂😂😂😂

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا یکی اومد گفت شمال قشنگهتا به هزار طریق ثابت نکنید شمال بده ول کن نیستین بابا بده نیاینمردمش بدن ...

😂😂😂حقق

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

😂😂😂😂😂😂براش فعلا شله زرد درست کردممم

به به چه عروسی ادم حزززززز میکنه🤤😁

🔪با فکر کردن به هر الاغی ذهن خودتان را تبدیل به باغ وحش نکنید.  خدایا شکرت که عقده ای بار نیومدیم همین خودش خیلیه بزرگیتو شکر😊 .میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

به به چه عروسی ادم حزززززز میکنه🤤😁

😂😂😂

بگم حلوا هم پختم نمی ترکی؟ 😂😂

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷