goli_az_golha مدیر عضویت: 1401/08/07 تعداد پست: 4099 عنوان جذب عشق | مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 19 پست تاحالا بوده کسی رو دوست داشته باشید و با یه سری ترفند اونو به خودتون نزدیک کرده باشید؟ اگه آره چی بوده؟ میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️ 1404/01/10 | 17:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
goli_az_golha مدیر استارتر عضویت: 1401/08/07 تعداد پست: 4099 اگر ساده است یا خجالتیهبرای شروع یه کاری ازش بخواه اره ب نظرم خجالتیه میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️
آبانو عضویت: 1400/04/21 تعداد پست: 22703 مرسی از توضیحاتت❤️به نظرت برم پیویش؟ برای جزوه ای چیزی ؟ تاحالا نرفتم اگه برم ضایع نیس پی وی نه اولشبذار موقعیت مناسب ،تو محوطه کتابخونهفقط حواست باشه از دور نگاش کن جوری باشه که انگار بدون برنامه است ،بدون قصد قبلی چشم تو چشم شدینبهش بگو ،اون احتمالا خودش میگه بهتون خبر میدم ،خودش میاد پی وی نیومد بذار یکی دو روز بگذره تو پیام بده
آبانو عضویت: 1400/04/21 تعداد پست: 22703 اره ب نظرم خجالتیه کلا تور کردن پسرا خیلی راحتهیکی دو بار به روش بخندی کار.درمیاد😂 فقط رفتی ارتباط چشمی حفظ کن ،زمین نگاه نکنی لباس و آرایش اینام که خودت میدونی
goli_az_golha مدیر استارتر عضویت: 1401/08/07 تعداد پست: 4099 پی وی نه اولشبذار موقعیت مناسب ،تو محوطه کتابخونهفقط حواست باشه از دور نگاش کن جوری باشه که انگار بد ... ❤️❤️❤️ میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️
goli_az_golha مدیر استارتر عضویت: 1401/08/07 تعداد پست: 4099 کلا تور کردن پسرا خیلی راحتهیکی دو بار به روش بخندی کار.درمیاد😂 فقط رفتی ارتباط چشمی حفظ کن ،زمین ن ... نمی دونم حس می کنم برای من سخت ترین کار دنیاست 😂آره همین کار می کنم خداروشکر این ترمم باهاش زیاد کلاس دارم میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️