2777
2789
عنوان

مادربزرگم خسته مون کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 32 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیری واسه همه هست ولی منم اگه اون سن برسم از شوهر نوه ام انتظار ندارم برام نون بخره وظیفه اش باشه

گفتم که بهش میرسید

تو موقعیتش قرار میگیرید اونوقت به حرف مادربزرگتون میرسید

مطمئن باشید

روز خوش

خب نوبتی براش بخریدثواب داره

نمی‌رسیم بخدا بعدا خودش بچه هاش همه دور و برش نون بهانه است اصلا خودش یه جوریه

و من برای زندگی تو را بهانه میکنم .....😍😍😍💓💓🙌🙌

ببین اسی جان فقط با زبون چرب و نرم باهاش حرف بزنید زنگش بزن هر روز .دیگه‌ی روز میاد که نیستش.میدونم سخته ولی حالا همه مهمونیاتون هم باشه اصلا.ببین من برا اینکه مادرشوهرم حس خوبی بهش دست بده همیشه میذارم جلوی ماشین بشینه‌یعنی میخواد بره عقب نمیذارم چون میدونم زندگی خوبی نداشته‌حالا دو دقیقه بشینه کنار وسرش جلوی ماشین راه دوری نمیره.

مادربزرگِ منم دهنِ همههه رو سرویس کرده

یک ثانیه هم نمیتونه تنها باشه

حتما حتما باید کسی پیشش باشه

مداااام هم غر میزنه

+باعث شده بیشتر به وضعیت جسمانیم توجه کنم،نمیخوام افتاده و زمین گیر بشم و وبال کسی باشم

گفتم که بهش میرسیدتو موقعیتش قرار میگیرید اونوقت به حرف مادربزرگتون میرسیدمطمئن باشیدروز خوش

شما درست میگید.نمیشه بگیم ما فردا اینجوری نیستیم.تو این شرایطمون میگیم ما اینجور نیستیم ولی وقتی آدم پیر میشه بهونه گیر میشه.حالا اونا که پیر میشند بازم خوبند خدا خیلی دوسشون داره

ببین اسی جان فقط با زبون چرب و نرم باهاش حرف بزنید زنگش بزن هر روز .دیگه‌ی روز میاد که نیستش.میدونم ...

آخه عزیزم منم شاغلم بچه کوچیک دارم زندگی دارم 

عزیزم ببخشید اینجا پیام میدم خالتون سرطان متازستاز استخوان داشت خوب شدن؟چون مادرم این مشکلو پیدا کرد ...

با من هستید ؟

2790
2778
2791
2779
2792