2777
2789
عنوان

خانما میخام ماهی درس کنم بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 39 پست
اگر میتونی عکسش رو بذار تا ببینم چه ماهیه

فرستادم گلم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معنی اسم پروفایلم دانه ی برف هست😍 تازه وارد هم نیستم چهار بار تعلیق شدم😎 این👈 🌷رو ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

من از یک پیح آشپزی این یاد گرفتم خیلی خوب بود اینکه چه مرغ چه ماهی به هر روشی که میخوای طبخ کنی سرخ شده و کبابی هر چیزی 

دو ساعت بزاریم تو آب نمک خلی بافتش خوب میشه مثلا ماهی الان بزار دوساعت تو آب نمک بعد در بیار مزه دار کن با پیاز وزعفران وفلفل اینا بعدش سرخ کن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین قشنگم ما اینطوری درست میکنیم یه مقدار آرد تو ظرف میریزیم بهش زردچوبه اضافه میکنیم البته از قبل ...

وای ممنون گلم کاملا توضیح دادی فقط با کره سرخ کنم خوب میشه؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معنی اسم پروفایلم دانه ی برف هست😍 تازه وارد هم نیستم چهار بار تعلیق شدم😎 این👈 🌷رو ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

هنوز تیومده

نوشت به زودی منتشر میشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر میتونی عکسش رو بذار تا ببینم چه ماهیه

.

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هنوز تیومده

ماهی قزل هست ولی نمیدونم برا شمال یه جنوب

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وای ممنون گلم کاملا توضیح دادی فقط با کره سرخ کنم خوب میشه؟

عزیزم به ریسکش نمیرزه کره زود میسوزه و سرخ کردن ماهی طول میکشه همون روغن گزینه مناسب تریه ماهی خیلی کم هم روغن میکشه کره فک نکنم خوب بشه

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
عزیزم به ریسکش نمیرزه کره زود میسوزه و سرخ کردن ماهی طول میکشه همون روغن گزینه مناسب تریه ماهی خیلی ...

اها مرسی گلم🩵🩷

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هنوز تیومده

امد گلم بیا

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ماهی قزل گرفتم خشمزه میشه با پیازو و..مخلوط کنم بزارم بمونه؟

پیاز خلالی،، دو حبه سیر خورد کن زعفرون کمی سرکه، كمی زردچوبه ماهی هارو بخابون تو موادچنساعتیً.. 

بعد از مواد خارج کن توی یه ظرف ارد اویشن نمک زرچوبه (من کنجد میریزم وقتی سرخ میشه خوشگل میشن😃) ماهی هارو بزن تو ارد سرخ کن قشنگ

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

قزل پرورشیه

پرورشیا بنظرم زیاد خشمزه نمیشن 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40