2777
2789
عنوان

می خوای بدونی چه چیزی زن رو قدرتمند می کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 802 بازدید | 49 پست
دوستت از خودت مایه بزار خب. برادرم و پدرم وکیل هستن و همه چی مو به مو انجام میشخ بلد نیستی نگو زمین ...

والا ما هم وکیل و قاضی داریم ت. فامیل چیزی جز رشوه دادن ندیدیم ... ..توهم از خودت مایه بزار ن از خانواده ات 

والا ما هم وکیل و قاضی داریم ت. فامیل چیزی جز رشوه دادن ندیدیم ... ..توهم از خودت مایه بزار ن از خان ...

از عقل هم مایه بزاری بد نیست کاری که ندونسته و بدون تحقیق بکنید و نتونید اثبات کنید و یا بدون اشراف به حق و حقوقتون امضا کنید سند ازدواج رو مشکل از خودتونه. یه ژلیش ناخن کلی تحقیق و سرچ میکنید برای بقیه چیزام همین باشید قبل انجامش یه مشاور  بگیرید نره پاچتون. مال خروم خور هم خودتی عقده ایی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از عقل هم مایه بزاری بد نیست کاری که ندونسته و بدون تحقیق بکنید و نتونید اثبات کنید و یا بدون اشراف ...

این ادبیات یه خانوم از خانواده تحصیلکرده ......

من به شما نگفتم حروم خور .. خودت سوزن از زمین برمیداری من چیکار کنم ... 

فقط اعتماد بنفس یک زن رو قوی میکنه.

داشتن اطلاعات حقوقی عالیه.

البته اونقدریم که فکر میکنید قانون حمایت خاصی نمیکنه از کارگر، شکایت کنید وزارت کار، اتفاق خاصیم برای کارفرما نمیوفته. نهایتا پولتون رو دیرترمیده

این ادبیات یه خانوم از خانواده تحصیلکرده ......من به شما نگفتم حروم خور .. خودت سوزن از زمین برمیدار ...

خوش باش با خودت امثال تو رو ما خیلی وقته عبور کردیم ازشون چیزی نیستین واقعا جز نک و ناله و پر از عقده

خوش باش با خودت امثال تو رو ما خیلی وقته عبور کردیم ازشون چیزی نیستین واقعا جز نک و ناله و پر از عقد ...

فعلا ک جملات منفی و عقده و فحش و بی احترامی از زبان مبارک شما سرازیر میشه تو کامنتت هات ..اونایی هم ک عبور کردی چراغ قرمز بوده فاز شوفر بهادر برندار 

حرف حقیقت و میشنوی کم میاری به حاشیه نزن ......

حاشیه که تویی تاپیک اسی رو کشیدی به بیراهه که نه تو سری بخوریم من میدونم نمیشه نشدنیه ... خداروشکر همه مثل تو نیستن والا

دیدم تاپیکاتو واقعا عقده و سم خالصی

🤣🤣🤣با دقت بخون ... بدو بدو پیش نی نی یار هم برو ببین چیزی دستگیرت میشه... میخوای کلید خونه مونم بدم ..یه چیزی هایی هم اینجا دستگیرت میشه .. خلاصه دست و پا بزن تا مطرح شی خانوم ضعیف البحث